Krađa laptopa u Klokočevcima

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u periodu od 9./10. lipnja ove godine, u Klokočevcima, nepoznati počinitelj je provalio prozor ustanove te ukrao prijenosna računala. Pravnoj osobi je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom odvjetništvu i nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

Ukrao katalizator

U periodu od 17. do 20 travnja ove godine u Osijeku, nepoznati počinitelj je Ukrao katalizator s parkiranog automobila 37-godišnjem hrvatskom državljaninu. Materijalna šteta počinjena ovom krađom iznosi oko 2000,00 kuna. Policija podnosi kaznenu prijavu protiv ovog drskog lopova i nastavlja intenzivno traganje za njim.

Stanje sigurnosti cestovnog prometa na području Policijske uprave osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća od kojih je u 2 prometne nesreće 2 osobe zadobile lake tjelesne ozljede, a 7 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Policija poziva sve vozače vozila da na put kreću odmorni te da se tijekom putovanja pridržavaju svih prometnih propisa kako bi njihovo putovanje, ali svih drugih sudionika u prometu bilo sigurno.

Pročitajte još