Kontinuirana ulaganja u prigradsko naselje Brezik Našički

Nakon dvadesetak godina u Breziku Našičkom dovršena je dugoočekivana terasa uz prostorije na nogometnom igralištu, a uređen je i okoliš uz prostorije te je rekonstruiran sanitarni čvor. Grad Našice je investirao gotovo 220 000,00 kuna u naselje Brezik. Gradonačelnik Krešimir Kašuba zajedno s Magdalenom Vidaković Gelenčir, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav, obišao je investicije na području NK Brezik Našički, gdje ih je dočekao predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ante Zubak.

Grad Našice je investirao gotovo 220 000,00 kuna

Gradonačelnik Kašuba istaknuo je da su uložena znatna sredstva u prigradskom naselju Brezik Našički s ciljem povećanja kvalitete života pojedinaca i zajednice u cjelini.

„U proteklom periodu uložili smo znatna sredstva u prigradsko naselje Brezik Našički, a ovim putem pohvaljujem rad predsjednika Mjesnog odbora Antu Zubaka, Jerka Šarliju, ali i sve vijećnike s kojima usko surađujem. Već dvadesetak godina čeka se natkrivanje terase nogometnog kluba koja je sada realizirana, te će u narednom razdoblju, zasigurno upotpuniti prostoriju i napraviti jedan koristan prostor za niz događanja koja su planirana. Grad je investirao gotovo 220 tisuća kuna za uređenje okoliša, rekonstrukciju sanitarnog čvora i gradnju nadstrešnice. Mjesni dom u Breziku predstavlja jedan duh samog mjesta jer osim nogometnog, tu je i boćarski klub. Time Mjesni dom u Breziku teži unaprijeđenju slobodnog vremena djece i mladih sadržajima sporta i rekreacije.

Osim mladeži, ovdje su aktivni i seniori koji su uključeni u društvenu zajednicu i bavljenje sportom svojevoljno utječu na kvalitetu života. Važno je naglasiti da su prošle godine branitelji organizirali 1. Braniteljske sportske igre u organizaciji s NK Brezik, a sva prikupljena sredstva tom prilikom su donirana ovom nogometnom klubu. Ovo mjesto je nadomak Našica koje ima kompletnu infrastrukturu i zapravo je perspektivna sredina, idealna za obiteljski život. Najbolje to potvrđuje popis stanovišta koji u Breziku broji njegovu najmanju depresiju.” – kazao je gradonačelnik te se zahvalio vodstvu mjesta uz dosadašnju dobru suradnju.

Investicije od izuzetne važnosti

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ante Zubak zahvalio se gradonačelniku Kašubi na podršci i suradnji u realizaciji ovih investicija koje izuzetno znače za Brezik.

„Zahvaljujem vam na radu za dobrobit našeg naselja te na svakoj pomoći i podršci Grada i gradonačelnika Kašube koji je investirao u izgradnju novog sanitarnog čvora, nadstrešnice i uređenje okoliša oko našeg Mjesnog doma. Radujem se nastavku dobre suradnje s Gradom i gradonačelnikom bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće realizirati.” – istaknuo je Ante Zubak

Stric pivo

Pročitajte još