Koncert zbora Gradske udruge umirovljenika Našice „Uvijek u dobrom raspoloženju”

U nastavku obilježavanje Dana Grada Našica jučer je zbor Gradske udruge umirovljenika Našice održao dobro posjećeni koncert na kojem su sudjelovali i KUD Crkvari te mješoviti pjevački zbor i tamburaški sastav KUD-a Orahovica. Nastup, kojeg je vodila Božica Bjelokapić, se održao u sjenici, a na samom početku okupljene je pozdravio gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalivši se našičkim umirovljenicima na organizaciji ovog koncerta, ali i na sudjelovanju u brojnim manifestacijama.

„Kao gradonačelnik, iznimno sam zahvalan Gradskoj udruzi umirovljenika Našice koji su vjerni pratitelji i podrška većini naših gradskih manifestacija i oni su jedna od najvećih snaga naše zajednice. Također, želim se osobno zahvaliti predsjedniku Ivici Kozini i gospođi Magdi Prošić na njihovoj predanosti i organizaciji. Večeras su s nama i gosti iz Orahovice i Crkvara kojima od srca želim ugodan boravak i lijep provod u Našicama.” – izjavio je gradonačelnik.

Predsjednik Gradske udruge umirovljenika Našice, Ivica Kozina, izrazio je zadovoljstvo povodom koncerta zbora umirovljenika, ističući ga kao važan segment proslave grada. Naglasio je ulogu Udruge u obogaćivanju gradskih događanja te izrazio namjeru da se takvi doprinosi nastave. Također je najavio da će uskoro pokrenuti još jedan veliki projekt, o kojem će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Večeras nas očekuje koncert Marka Škugora, a sutra klape Rišpet

Direktorica Turističke zajednice, Ines Resler, izrazila je zahvalnost Gradskoj udruzi umirovljenika Našice za njihovu predanost u organizaciji događanja koja obogaćuju gradski život i promoviraju Našice. Također se zahvalila i ostalim udrugama koje sudjeluju u ovogodišnjem programu proslave Dana grada. U idućih nekoliko dana očekuje nas bogat program – tako će se održati koncerti i nastupi Našičkih mažoretkinja „Dora”, Plesnog studija „Shine”, HKD-a Lisinski, Glazbenog društva Strat iz Našica te Tamburaškog društva „Dora Pejačević”. U srijedu navečer nastupa Marko Škugor, na Dan grada klapa Rišpet, a u subotu Slavonske Lole.” – rekla je direktorica Resler zaključivši kako ovogodišnji program Dana grada ima za svakoga po nešto. Agaleriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još