Još uvijek se možete prijaviti na Đurđenovački mali maraton

Kompletan događaj nadolazećeg jubilarnog 10. izdanja “ĐURĐENOVAČKOG MALOG MARATONA” organizira se 17. 3. 2024. godine (nedjelja) u sklopu Programa proslave Dana Općine Đurđenovac i blagdana sv. Josipa, a obuhvaća uobičajena natjecanja u nekoliko trkačkih disciplina (polumaraton, utrka građana u duljini 5 km i dječje utrke), te dvije nove utrke nordijskog hodanja (na 5 i 10 km) koje se održavaju u suradnji s Hrvatskim savezom nordijskog hodanja (HSNH), sukladno važećim propozicijama i pravilima natjecanja INWA, kao jedno od redovitih kola u sklopu PRVENSTVA HRVATSKE, a prve takvog karaktera u Slavoniji.

Organizator događaja je Udruga športske rekreacije (UŠR) “Mirko Relac” Đurđenovac zajedno s ostalim Udrugama s područja Općine Đurđenovac, glavni pokrovitelj je Općina Đurđenovac, a glavni sponzor NEXE d.d. Prijave su otvorene na sljedećoj poveznici: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2172

Za vrijeme trajanja i nakon završetka natjecanja, predviđen je kulturno – zabavni program uz poznate i priznate glazbene skupine. Proglašenje pobjednika i zajedničko druženje svih sudionika i uzvanika uz bogatu gastronomsku ponudu održat će se Svečanoj sali “Zrinski” u Đurđenovcu (u blizini startno – ciljne zone). Sve dodatne informacije o povijesti utrke mogu se pronaći na facebook stranici: ĐURĐENOVAČKI MALI MARATON.

Pročitajte još