Izvrstan plasman našičkih kuglača na kraju još jedne sezone

Kuglači Kuglačkog kluba Našice osvojili su odlično 2. mjesto nakon odigrana 22 kola 3. lige Istok u organizaciji Kuglačkog savez Osječko – baranjske županije. Da ovo postignuće našičkih kuglača nije slučajno, već rezultat predanog rada proteklih godina, govori i podatak da među najboljih 10 kuglača lige imaju tri predstavnika. Tako se na 3. mjestu nalazi Franjo Fedor, na 7. mjestu Mario Mikičić i kao 8. Zvonimir Satler, a aktivno sudjeluju i u nizu drugih natjecanja – Pojedinačno prvenstvo Đurđenovca, Pojedinačno prvenstvo regije Istok, Državno prvenstvo u parovima regije Istok, Pojedinačno državno prvenstvo za veterane 60+, Kup regije istok i drugim regionalnim takmičenjima.

Rezultat je tim veći kada se uzme u obzir da Našičani nemaju svoju kuglanu već koriste kuglanu u Đurđenovcu te se nadaju da će je u skoroj budućnosti imati u okviru novog sportsko rekreacijskog centra u Našicama koji se planira graditi, a što bi omogućilo uključivanje djece i mladih u ovaj sport.

Kuglači Kuglačkog kluba Našice posebno se zahvaljuju na podršci gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Mjesnom odboru Našice, Športskoj zajednici grada Našica, svojim članovima te sponzorima – Klesarstvo Gelo, Spots Našice, Vučna služba Lijić i IGMA d.o.o.

Pročitajte još