Izvrsni rezultati talentiranih učenika

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa 3. klavirskom festivalu Dolce piano održanom u Belišću učenici Osnovne glazbene škole Kontesa Dora ostvarili su izvrsne rezultate. Nuo Cheng i Marko Balentić oduševili su žiri i u 2. kategoriji osvojili 1. nagrade, a isto je napravila i Anja Ergović svojim nastupom te u 5. kategoriji osvojila je također 1. nagradu.

Jelena Mataija natjecala se u 4. kategoriji u kojoj je ušla u prva tri najbolja osvojivši 3. nagradu, a na njihov zajednički uspjeh najponosnija je bila mentorica prof. Darija Vlajnić. Zavidne uspjehe ostvarili su i učenici pod mentorskim vodstvom prof. Miroslava Majića, Sara Humplik i Toni Zahirović u 3. kategoriji osvojili su 2. nagrade.

Ovaj zajednički uspjeh zaokružila je i posebna nagrada i pehar za najbolju izvedbu baroknog djela koju je dobila Nuo Cheng. Na ovom natjecanju sudjelovalo je 8 glazbenih škola, a u ocjenjivačkom povjerenstvu bili su renomirani profesori: Vladimir Babin, Jelica Kuzmin, Zdravka Tokić Dadić i Tihana Ivanković.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još

Učitavanje...