Održana Izvještajna skupština RK NEXE

Održana Izvještajna skupština RK NEXE

Održana Izvještajna skupština RK NEXE

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEJučer je u Feričancima na gospodarstvu Goveđa glava održana Izvještajna skupština RK NEXE.

19 - nexe7.jpg

Na početke skupštine sve nazočne pozdravio je predsjednik kluba Josip Ergović koji je podnio izvješće o radu i financijsko izvješće kluba za 2017. godinu. Predsjednik je istaknuo da je klub u prošloj godini deveti puta za redom postao viceprvak Hrvatske, a igrao je i finale kupa Hrvatske. Također predsjednik je istaknuo dobre rezultate mlađih dobnih skupina jer NEXE 2 uspješno igra drugu seniorsku ligu istok, a i kadeti su postizali dobre rezultate u svojim ligama. Predsjednik kluba također je iznio plan i program rada te financijski plan za 2018. godinu u kojem je istaknuo da seniori nastavljaju nastupati u premijer ligi, kupu i SEHA ligi, a mlađe selekcije će nastaviti natjecanja u državnim i županijskim ligama.

Održana Izvještajna skupština RK NEXE

Izvješće nadzornog odbora podnio je Stjepan Hlavati u kojem je izneseno da je poslovanje kluba bilo u skladu s propisima. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Na skupštini je donesena odluka o prestanku članstva u izvršnom odboru kluba Vjekoslava Mahovlića. Novi član izvršnog odbora kluba postao je Franjo Lelić koji je ujedno postao i novi tajnik kluba.

Čestitke na dobrim rezultatima, organizaciji kluba i radu s mlađim kategorijama uputili su tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i dogradonačelnik Grada Našica Hrvoje Šimić.

Održana Izvještajna skupština RK NEXE

Nakon skupštine predsjednik kluba Josip Ergović o protekloj sezoni i planovima za novu sezonu između ostalog je izjavio.

„Protekla sezona i početak ove su bile najuspješnije u povijesti kluba. Prošle godine smo po deveti puta bili viceprvaci Hrvatske, a sada 2018. po deseti puta. 2017. godina bila je vrlo zanimljiva, imamo novog trenera koji je zamijenio svog prethodnika krajem 2016. godine. Rezultati su bili dobri što je okrunjeno ove godine kada smo postigli najbolji rezultat u povijesti kluba četvrtfinale EHF kupa. Nadam se da ćemo nastaviti tim tempom i da ćemo pokazati da rezultati koje smo postigli nisu bila slučajnost.

Igrači su otišli na zasluženi odmor, a uprava kluba radi i drugu godinu za redom već smo rano zaokružili momčad za novu sezonu. Kao novosti istaknuo bih da smo doveli na desnom krilu Ivana Vidu. Umjesto Kristiana Pilipovića koji odlazi u Schaffhausen doveli smo golmana Mihaila Radovanovića, a dovesti ćemo najvjerojatnije još jednog mladog golmana. Na poziciji lijevog vanjskog doveli smo povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine Vladana Lončara. Sršen nam se vratio iz Pick Szegeda. Na poziciji srednjeg vanjskog će nam doći Tomi Vozab koji je prije nekoliko godina već bio naš član, a prije godinu dvije je bio među vodećim strijelcima francuske lige. Ima puno novosti i to nam daje pravo nadati se da ćemo imati kontinuitet uspješnosti u novoj sezoni. Kada jednom postigneš visoki rezultat treba ga barem ponoviti i pokušati ga nadmašiti. Tu je naravno i faktor sportske sreće, a i drugi klubovi ozbiljno rade i ovo što smo mi učinili u sezoni 2017./2018. je jedno malo čudo. Mlade kategorije isto dobro rade. Mi kada smo ušli u prvu ligu počeli smo ozbiljno raditi s mladim dobnim skupinama i trebalo je deset godina da se ti rezultati pokažu i što se tiče izobrazbe struke i da ta djeca stasaju. Nadam se da će ih biti sve više koji će postati prvotimci.”

 

[aigpl-gallery-slider id=”23866″]

Pročitajte još

Učitavanje...