Izgorio krov na obiteljskoj kući u Stipanovcima

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 3. svibnja, u Stipanovcima zapalio se krov obiteljske kuće. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Našica, pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stipanovci i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obaviti će očevid na mjestu požara.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, koja se dogodila na području Belog Manastira.

 

Ostali događaji u prometu

Tijekom vikenda policija je na području Policijske uprave osječko – baranjske provela pojačane mjere nadzora prometa. U provedbi mjera angažirano je ukupno 188 policijskih službenika i 103 policijska vozila s policijskim i bez policijskih obilježja. Evidentirano je ukupno 161 prekršaj vozača. Najveći broj prekršaja odnosio se na upravljanje vozilima nepropisnom ili neprilagođenom brzinom njih 113, alkotestirano je 166 vozača od toga 12 vozača upravljalo je vozilima uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi, 12 vozača nisu koristila sigurnosti pojas, 4 vozača koristilo je mobitel za vrijeme vožnje te 15 je bilo ostalih prekršaja. Najveća koncentracija alkohola koja je evidentirana iznosila je 2,46 grama po kilogramu, a najveća izmjerena nedopuštena brzina kretanja vozila iznosila je 160 kilometara na sat.

Foto: ilustracija

Pročitajte još