Kick boks – Već nakon prvog službenog nastupa članovi kluba KSB “IMPACT” vratili se sa medaljama

impact29_9_1a

Ovog su vikenda članovi KSB “IMPACT” Našice nastupili na prestižnom međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu. Na turniru je nastupilo 250 natjecatelja iz 41 kluba širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine  i Srbije. Natjecanje se održalo u gradskoj dvorani “Brod” a započelo je vaganjem nakon kojeg je bilo službeno otvorenje. Nakon vrlo kratke stanke započelo je veliko natjecanje sa pregršt zanimljivih borbi u raznim kategorijama. Iz kluba KSB “IMPACT” Našice nastupilo je 5 najpripremljenijih članova koji su u svom prvom nastupu ostvarili odlične rezultate. Tako je Dinko Milojević (94. godište) nastupio do 65 kilograma te osvojio odlično 2. mjesto, dok mu je u finalu samo sa nekoliko bodova pobjeglo zlato. Njegov brat Vedran Milojević (94. godište) nastupio je u kategoriji do 75 kilograma te je osvojio isto tako odlično 3. mjesto. Od naših natjecatelja, nastupili su još Dino Patajac (91. godište) koji je osvojio 4. mjesto u kategoriji do 91 kilograma kao i jedina naša natjecateljica Matea Kalazić (96. godište) koja je također osvojila 4. mjesto u kategoriji do 56 kilograma. Naš posljednji natjecatelj je bio Ratko Ćetojević (94. godište) koji je u kategoriji do 65 kilograma osvojio dobro 5. mjesto.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/29/v1{/gallery}

Ovo je prvi službeni nastup članova KSB “IMPACT”, tako da je ovo jedno drugo mjesto i jedno treće kao i ostala visoka mjesta rezultat rada članova kao i trenera Stjepana Paske. Sam trener Paska je izrazio zadovoljstvo nastupom njegovih sportaša, posebno Dinkom Milojevićem koji je osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju, kao što je i zahvalio svim onima koji su došli popratiti naše borce u Slavonski Brod. Napomenuo je kako je ovo samo početak te da uskoro možemo očekivati još nekoliko medalja, kao i to da će on i članovi kluba učiniti sve kako bi naš grad Našice predstavili u što boljem svijetlu.

 

Rezultati:
  Srebrna medaljaDinko Milojević (94. godište.),
  Brončana medaljaVedran Milojević  (94. godište), 
  4. mjesto – Matea Kalazić  (96.godište),
  4. mjesto – Dino Patajac (91. godište.),
  5. mjesto – Ratko Ćetojević (94. godište).
Uprava kluba KSB “IMPACT” Našice još jednom se zahvaljuje svima onima koji su omogućili odlazak na ovaj turnir jer bez pomoći sponzora od svega ovoga ne bi bilo ništa. Ove godine u planu je otići na još jedan turnir koji bi trebao biti u 12. mjesecu u Osijeku, a do tada je na članovima kluba samo da se za to što bolje spreme te i putem ovog sporta predstave naš grad Našice diljem Hrvatske.
impact29_9_2a

Pročitajte još