I ove godine bajkeri odali počast braniteljima

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEMoto klub 4. gardijska iz Splita obilježava 29. obljetnicu ustroja istoimene ratne postrojbe i tom prigodom obilaze mjesta diljem hrvatske te ostavljaju krunice na spomenicima podignutim u čast braniteljima. Jedno od tih mjesta već petu godinu za redom je i Našice, gdje su danas bajkeri ostavili krunicu na spomen obilježju hrvatskim braniteljima “Uskrsla Hrvatska”. I ove godine su krenuli iz Splita te su došli do Slavonije, a u Split se vraćaju za nekoliko dana.

U Našicama su ih dočekali članovi Moto kluba Racing na čelu s predsjednikom Mladenom Grujom Marksom te gradonačelnik Josip Miletić koji im se zahvalio što su i ove godine posjetili Našice te što nastavljaju obilježavati ovu važnu obljetnicu.

 

Skupu se obratio i Zlatko Borojević predsjednik Moto kluba 4. gardijska iz Splita. “Ovo je 5. godina od kada dolazimo u Našice, a sedam godina kako vozimo ovu karavanu u čast naše godišnjice. Nažalost, zbog pandemije koronavirusa ove smo godine morali smanjiti planirane aktivnosti, ali smo ipak odlučili nastaviti s tradicijom. Već smo jako dobri prijatelji s Moto klubom Racing i uvijek nam je ugodno ovdje doći.”

“Kao i svake godine karavana 4. gardijske brigade je došla u Našice te smo zapalili svijeće i ostavili krunicu u čast poginulim braniteljima. Izuzetno smo zahvalni na njihovoj požrtvovnosti i jako mi je drago što nastavljamo jednu prijateljsku suradnju. Nažalost, neke aktivnosti smo morali odgoditi zbog svima nam znane situacije s koronavirusom, ali nadamo se da ćemo ih uskoro realizirati. Na kraju bih se još jednom zahvalio mojoj ekipi iz kluba, gradonačelniku grada Našica Josipu Miletiću te svima koji su bili nazočni.” – izjavio je, između ostalog, predsjednik Moto kluba Racing Mladen Grujo Marks. Uz dobre želje za put, nakon paljenja svijeća ispred spomenika bajkeri su nastavili putovanje.

Pročitajte još

Učitavanje...