Hrvatska je destinacija bogate turističke ponude

Na jednom od najgledanijih francuskih nacionalnih TV kanala France 5 emitirana je popularna emisija koju prati više od milijun gledatelja i u kojoj je Hrvatska istaknuta kao zanimljiva turistička destinacija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME



Emisija o Hrvatskoj započinje posjetom Dubrovniku, koji je prema riječima voditelja najljepši europski grad, a ispričane su i brojne zanimljive priče o solani u Stonu, selu roda Čigoč, Zagrebu i jedinstvenim otocima.

Hrvatska najsigurnija destinacija na Mediteranu

I drugi najvažniji TV kanal u Francuskoj, u svojoj je emisiji istaknuo ljepote različitih hrvatskih regija, uključujući Istru i Dalmaciju, a prikazani su iznimni hrvatski krajolici, prekrasna priroda i nacionalni parkovi.

Također, jedan od specijaliziranih francuskih turističkih časopisa predstavio je Hrvatsku kao sigurno i dobro pripremljeno odredište, a predstavljeni su i hrvatska visokokvalitetna turistička ponuda, bogatstvo prirode i kulture te ulaganja u ugostiteljstvu. Vijest o besplatnom cijepljenju za turiste u Hrvatskoj objavio je i najčitaniji francuski ženski časopis, dok je turistički portal predstavio Hrvatsku kao najsigurniju destinaciju na Mediteranu, navodi HTZ.

Pročitajte još

Učitavanje...