HC Telekom Veszprem – RK NEXE 30:25 – Mađari prvi osigurali nastup na Final Fouru u Zadru

Jučerašnjim porazom u Veszprem Areni RK NEXE okončao je desetu sezonu SEHA Gazprom lige. Mađari su se tako prvi plasirali na Final Four turnir u Zadru i pokušat će po četvrti put osvojiti trofej, a Gromovi se okrećeu novoj sezoni. Za nekoliko dana slijedi dvomeč u Našicama s poljskim Grupa Azoty Unia Tarnow u prvom pretkolu EHF Euro lige.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEProstora za napredak ima jako puno

Unatoč ova dva poraza, trener Branko Tamše je nakon odlično odrađenih priprema, imao prigodu odmjeriti snage protiv super kvalitetne momčadi i u globalu sigurno može bit zadovoljan. Prije svega angažmanom i načinom na koji su se uklopili novi igrači. Prostora za napredak ima jako puno, a pred našičkom ekipom je puno utakmica u kojima će sigurno podizati formu.

Večeras su Gromovi igrali bez Halila Jaganjca i Morena Cara, briljirao je Radovanović s čak 15 obrana, a priliku su dobili i mladi igrači Godec i Kuzmanović, a čeka se povratak Rodina i Vejina te oporavak Kevića i Bakića, tako da u predstojećem razdoblju Tamše ne mora brinuti za širinu kadra. Vidimo se u utorak i srijedu u našoj dvorani.

Pripremite EU Covid certifikate i osigurajte ulaznice!

Uzvratna 1/4 finalna utakmica SEHA Gazprom lige

HC Telekom Veszprem – RK NEXE  30:25 (14:10)

Veszprem Arena, gledatelja 2000

Suci: Michal Badura i Jaroslav Ondogrecula (Slovačka)

Nadzornik: Jan Rudinsky (Slovačka)

HC Telekom Veszprem: Manaskov 3,Omar 1, Corrales, Nenadić 5, Maqueda 2, Cupara (14 obrana),  Ligetvári 2, Marguč 6, Štrlek 1, Lukacs,  Blagotinšek 4, Mahé 4, Dörnyei, Lékai, Sipos 2

Trener: Momir Ilić

RK Nexe: Kuzmanović, Mileta, Barišić Jaman 3, Radovanović (15 obrana), Jelinić 1, Vida 1, Manci Mičević 4, Blažević, Severec 5, Godec, Moslavac 2, Tomić 5, Jaganjac, Kavčič 1, Markušić 3, Pribetić

Trener: Branko Tamše

Sedmerci.  HC Telekom Veszprem 5/6 ;  RK NEXE 1/4

Isključenja:

  • HC Telekom Veszprem 8 minuta (Maqueda 2′, Ligetvari 2′, Blagontišek 2′, Mahe 2′);
  • RK NEXE 6 minuta ( Manci Mičević 2′, Markušić 2′, Pribetić 2′)

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još

Učitavanje...