Gromovi danas dočekuju GRK Varaždin 1930

Danas RK NEXE nastavlja s natjecanjem u Premijerki. U 2. kolu Lige za prvaka u goste im stiže GRK Varaždin 1930, ekipa koja je u prvom kolu doživjela poraz od Poreča na svom terenu. Dok se čeka ime novog trenera, ekipu će s klupe do daljnjega voditi stručni savjetnik Kasim Kamenica i tajnik Franjo Lelić. Po povratku iz Slovenija igrači su uspjeli malo odmoriti i odmah krenuli s pripremama za današnju utakmicu, koju su najavili privremeni trener Kasim Kamenica i našičko desno krilo Gal Marguč.

Kasim Kamenica:

„Ponovno se okrećemo domaćem prvenstvu, odradili smo treninge na kojemu smo priključili i nekoliko mladih igrača, a nakon današnjeg treninga ću procijeniti hoćemo li odmoriti neke standardne igrače i malo osvježiti ekipu s nekoliko mladih igrača. U svakom slučaju, zanima me jedna ozbiljna, profesionalna utakmica u kojoj će kao primaran zadatak igračima biti defenzivni zadaci. Cilj nam je pojačati igru u obrani iz koje tada nastaju kontranapadi i mogućnost postizanja lakih golova, što ekipa već i sad dobro radi, no nastojat ćemo to još dodatno usavršiti. Zanima nas pobjeda i osvajanje novih bodova i želimo odigrati što bolju utakmicu koja bi nas dodatno ohrabrila i napunila samopouzdanjem uoči uzvratne utakmice protiv Gorenja u utorak.”

Gal Marguč:

„Nastavlja se ovaj naporan ritam, sutra nas čeka već nova utakmica. Nemamo previše vremena za pripremu, najvažnije je da se dobro odmorimo i regeneriramo i budemo spremni za utakmicu. Nakon poraza u Sesvetama želimo pokazati da je to bio samo loš dan i u subotu protiv Varaždina odigrati na najbolji mogući način kako bismo upisali bodove.”

Utakmica protiv varaždinskih Dabrova počinje u 19,00 sati. Vidimo se u dvorani!

Pročitajte još