„Gradu u čast” – svečana dodjela nagrada najboljim učenicima Osnovne škole Dore Pejačević Našice

Kraj školske godine u našičkoj Osnovnoj školi Dore Pejačević godinama se obilježava svečanom akademijom proslave Dana grada pod nazivom Gradu u čast. Tako su danas nagrađeni najbolji učenici na školskim, općinskim i županijskim natjecanjima, a proglašeni su i najbolji osmaši, kojih je i ove godine velik broj što je samo pokazatelj kontinuiranog kvalitetnog rada.

Nastupio je i pjevački zbor škole pod ravnanjem učiteljice glazbene kulture Mirjane Šutalo Vulić te su pročitani i radovi s Lidrana 2024. Nagrade djeci kao i najboljim djelatnicima te suradnicima uručila je ravnateljica Verica Marinović koja je posebnu zahvala uputila roditeljima učenika te gradonačelniku Grada Našica Krešimiru Kašubi na dugogodišnjoj potpori i dobroj suradnji.

„I ove smo godine u našoj školi održali svečanost pod nazivom „Gradu u čast”. To je naša tradicionalna manifestacija povodom Dana grada kada nagrađujemo učenike koji su osvojili prva mjesta na školskim natjecanjima, ali isto tako nagrađujemo i učenike koji su tijekom ovih osam godina ostvarili odličan uspjeh te imali uzorno vladanje.” – izjavila je ravnateljica Marinović zaključivši kako su nagrađeni učenici ponos škole, ali i ponos grada. Svečana dodjela nagrada najboljim učenicima ove škole završila je uz zajedničko fotografiranje i prigodnu zakusku za sve prisutne. Također, ova je svečanost potvrdila da su trud, predanost i rad učenika i njihovih učitelja prepoznati i cijenjeni. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još