Gradonačelnik Kašuba čestitao 100. rođendan gospodinu Filipu Tutiću

Danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba, na poziv obitelji, posjetio gospodina Filipa Tutića, predao mu prigodan poklon i čestitao 100. rođendan. Uz dobro zdravlje poželio mu je da nastavi uživati u životu sa svojom obitelji, prijateljima i susjedima.

„Jedna je ovo od najljepših dužnosti, ali i časti, čestitati našem sugrađaninu 100. rođendan. U ime Grada mogu mu samo poželjeti da lijepo provodi svoje vrijeme, te da Grad sa svojom uslugom stoji na raspolaganju svim građanima, a posebno onima u koji su u potrebi.” – rekao je gradonačelnik i zahvalio se obitelji na pozivu.

Skromnu proslavu za djeda Filipa organizirali su sin Josip, snaha Ana i susjedi koji su ovom prilikom i zapjevali. Sin Josip prisjetio se svog djetinjstva, obitelji koja je nažalost preminula, majke i brata te rekao kako su bili jedna društvena obitelj, vesela i puna ljubavi. Dodao je da danas kada on živi daleko od oca, u Zagrebu, o njemu s posebnom ljubavlju brinu susjedi koje je on dok su bili mali čuvao, jer su im roditelji radili – svi su bili kao obitelj, a tako je i danas. Djed Filip rekao je da sebi, ali prvenstveno svima koji ga okružuju, želi samo zdravlja, sreće i da dugo požive. On se dobro osjeća za svojih 100 godina, a tajna dugovječnosti ljubav je prema svima. U svom životu kao najljepši period istaknuo je rad u Radio Našicama, bilo je kaže opušteno i uistinu je tamo volio raditi. I mirovinu je dočekao u Grögerovoj vili pa je njegova želja da za 101. rođendan obiđe novoobnovljene prostore. A galeriju fotografija možete pronači ovdje.

Pročitajte još