Grad Našice predao vrijednu donaciju Općoj županijskoj bolnici Našice

Uz većinu općina u okolici Našica, i sam Grad Našice godinama prigodnim donacijama pospješuje rad Opće županijske bolnice Našice. Današnja donacija vrijednosti 115 000 kuna namijenjena je Odjelu ginekologije i opstetricije, a preuzela ju je doktorica Blaženka Žužanić – Klapan, voditeljica odjela. Tim sredstvima kupljen je izuzetno važan uređaj za ovaj odjel, bipolarno – monopolarni histeroresektoskop, kojim će se na Odjelu koristiti i u ambulanti i u operacijskoj sali.

“Zahvaljujem u svoje ime i u ime Odjela ginekologije i porodiljstva gospodinu Miletiću, gradonačelniku Grada Našica i našem ravnatelju doktoru Šimiću na donaciji ovoga izuzetno vrijednoga uređaja koji će nam omogućiti znatno bolji rad bilo u ambulantnom dijelu, praćenja ginekoloških pacijentica, dijagnostiku patoloških tvorbi unutar maternice a nabavkom histeroresektoskopa smo u mogućnosti sve te patološke tvorbe koje nađemo adekvatno operirati.” rekla je doktorica Blaženka Žužanić – Klapan.

Nastavak suradnje ali i predani rad bolnice pohvalio je gradonačelnik koji je uz donaciju svim medicinskim sestrama i tehničarima poželio sretan Međunarodni dan sestrinstva.

“U našičkoj bolnici lijepo se i kvalitetno radi i ja im još jednom čestitam na kontinuiranoj brizi za naše sugrađane, ali i stanovnike bliže okolice. Ovo je jedna u nizu akcija koju provodimo u suradnji s ravnateljem, ali i sa svim djelatnicima bolnice. Donirali smo 115 000 kuna bolnici da se može nabaviti uređaj koji će pomoći u ginekološkim pregledima. Zahvaljujem se marljivom osoblju i djelatnicima bolnice na odličnom radu i uvjeren sam da će ovaj uređaj pomoći u liječenju njihovih pacijentica.” – rekao je gradonačelnik Josip Miletić.

Predaji ove vrijedne donacije prisustvovao je i ravnatelj bolnice koji je izuzetno ponosan empatijom i Grada Našica, ali i susjednih općina koje imaju sluha za potrebe bolnice i pomažu kada i koliko mogu.

Grad Našice predao vrijednu donaciju Općoj županijskoj bolnici Našice

“U ovim prigodnim danima kojim obilježavamo Međunarodni dan sestrinstva koristim priliku još jednom čestitati svim medicinskim sestrama i tehničarima njihov dan. Zahvalan sam što je gradonačelnik prepoznao upravo ove dane kao priliku da još jednom pokaže svoju osjetljivost i senzibilitet za rad našičke bolnice. Grad Našice već nekoliko godina pojačano prati rad i pripomaže koliko i kada se pokaže potreba za nabavku određenog uređaja ili opreme. Hvala lijepa gradonačelniku i Gradu Našicama. Kao što sam rekao ovo je niz jednog aktivnog pristupa cijele naše lokalne zajednice koja prati i prepoznaje važnost rada naše bolnice. Naravno, uz našeg osnivača Osječko – baranjsku županiju koja to kontinuirano radi, ali također u zadnjoj godini pokazuje jedan iznimni značaj i naglasak na rad bolnice povećavajući sredstva u te svrhe.”- rekao je ravnatelj Hrvoje Šimić.

Današnjom predajom donacije Grada prigodno je zaključeno obilježavanje Međunarodnog dana sestrinstva u našičkoj bolnici.

Pročitajte još