Godišnji koncert HKD-a Izvor Donja Motičina

donja1
donja1

Ovog je vikenda u nastavno – sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora HKD Izvor iz Donje Motičine održao godišnji koncert. Na koncertu su nastupile sve sekcije društva, a tu je bio i KUD Hrvata BiH iz Rugvice kod Dugog Sela.

Pod stručnim vodstvom Stanislava Čamagajevca održane su mnoge pjesme i plesovi ovog vrlo vrijednog i nadaleko poznatog društva, dok je vrlo zadovoljan izvedbom i posjetom gostiju bio i predsjednik HKD-a Izvor Stevo Glavaš.

donja2

Kao jedan od gostiju bio je tu i načelnik Željko Kovačević koji je bio posebno ponosan kako nastupom domaćina, a tako i gostiju iz Rugvice.

“HKD Izvor ne predstavlja svoj rad samo na području općine Donja Motičina i okolice, već i po cijeloj Hrvatskoj, ali i Europi. Drago mi je da nastavlja tradicija godišnjeg koncerta i ovo je sjajna prilika da se prezentira cjelogodišnji trud članova HKD-a Izvor.” – rekao je Željko Kovačević.

Jedan od gostiju bio je tu i Osječko – baranjski dožupan Željko Kraljičak koji je također pohvalio sve sudionike ovog koncerta. 

Pročitajte još