Gdje gledati Cro Copa i Gonzagu? Samo na Fight channelu!

cro

cro

SAMO nas par dana dijeli do najvećeg Cro Copovog meča u posljednjih nekoliko godina – revanša protiv najljućeg protivnika Gabriela “Napao” Gonzage. U subotu, 11. travnja, najbolji hrvatski borac svih vremena će u poljskom Krakowu pokušati osvetiti najteži poraz u karijeri. Nastup na povijesnoj UFC Fight Night priredbi ujedno znači i Mirkov povratak među borilačku elitu.

_______________________________________

IZRAVNI prijenos dvoboja “Cro Cop vs. Gonzaga II” ovaj put ćete moći pogledati ISKLJUČIVO naFight Channel PPV-u na Bnet i VipTV kablovskim platformama i na online streamu Fight Channela na adresi www.FCWorld.tv.

_______________________________________

Bnet i VipTV su odlučili “nagraditi” svoje vjerne gledatelje besplatnim PPV sadržajem te su otkupili prava za izravni TV prijenos i svojim će gledateljima poklonili besplatno ovaj borilački spektakl.  Tako će svi pretplatnici Bneta i VipTv-a ekskluzivno uživati u dvoboju “Cro Cop vs. Gonzaga II”.

Prijenos uživo kreće već od 21:00 sat i sadržavat će minimalno 2 sata prijenosa, odnosno četiri sjajna dvoboja. Program će kulminirati okršajem Cro Copa i Gonzage – jednim od najiščekivanijih revanš mečeva u povijesti slobodne borbe!

Cro Cop je iznenadio mnoge trećim potpisom ugovora s elitnom svjetskom borilačkom promocijom i to u 41. godini. No, Mirko je otkrio svoje motive – a oni su isključivo osvetnički. Riješiti neke neriješene račune iz jedine epizode u njegovoj karijeri u kojoj nije briljirao. Sjajna forma i velike pobjede koje ostvaruje u posljednjih godinu dana su nagovještaj da će u tome i uspjeti.

Pratite osvetnički pohod Cro Copa SAMO na Fight Channel PPV-u (VipTV, Bnet) i Fight Channel online streamu (FCWorld.tv-u).

 

Pročitajte još