Od sada i u Našicama Fire body fitness revolucija

 

Predstavljamo Vam novootvorenu inovativnu tehnologiju u Našicama koja je idealna za uklanjanje celulita i viška masnih naslaga. Fire body među prvima u Hrvatskoj koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Ovaj moderni fitness salon nalazi se na adresi Ul. kralja Tomislava 59 u Našicama.

Revolucionarni treninzi od sada i u Našicama

Ovo je posebno dizajnirana kombinacija treninga koja se posebno se preporučuje ljudima s viškom kilograma, ali i sportašima. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i učinkovitost u sklopu jednog treninga.

Infracrvena tehnologija u kombinaciji s vakuumom ima vrlo značajne terapijske učinke kao što su poboljšavanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Kada tome dodamo i fizičku aktivnost, dobijete savršeno efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnog tkiva i celulita.

Inovativna tehnologija vježbanja koja ubrzava proces do željenih rezultata

Više o ovoj revolucionarnoj tehnologiji vježbanja porazgovarali smo s Valentinom Barić, prvostupnicom sestrinstva i vlasnicom obrta za njegu i održavanje tijela, koja otvoreno govori da put do željene figure i zavidne forme nikada nije bio lakši.

Fire body je zapravo inovativni koncept treniranja koji se temelji na vakuumu i infracrvenom svjetlu. Riječ je o revolucionarnim spravama nalik na kapsulu, od kojih svaka ima po 6 infracrvenih lampi koje ubrzavaju metabolizam toplinom dok vakuum istovremeno stvara opterećenje kod vježbanja. Sprave također imaju mogućnost limfne drenaže, što je itekako važno osobama koje imaju problema sa zadržavanjem vode u organizmu. Na taj način, ubrzavaju metabolizam, zatežu kožu i ono nama najvažnije – skidaju kilograme. Vježbati se može svaki dan, ali ljudi najčešće vježbaju tri puta tjedno, što se pokazuje više nego dovoljno. Jedan trening od 30 minuta zamjenjuje dva sata klasične teretane. Posjedujemo trake za trčanje i bicikl, a sve sprave su bazirane na vakuum i infracrvenu tehnologiju koje ubrzavaju proces mršavljenja” – ističe nam Valentina Barić, te dodaje da nakon treninga klijente čeka masažni tretman IC rollerom koji opušta mišiće, zateže kožu i „ubija” celulit.

Obiteljski san postao je stvarnost

Vlasnica Valentina podijelila je s nama kako su se odlučili za otvaranje ovog specijaliziranog fitness salona u kojem su djelatnice i njezine kćeri koje su također medicinske struke.

„Prije par godina suprug je vodio borbu s prekomjernom težinom i aktivno je počeo trenirati, te voziti bicikl. Kako bih bila podrška, zajedno bi se vozili biciklima. Međutim, kada je došla Korona, u fazi izolacije vidjeli smo Fire body na društvenim mrežama. Zapravo oduševio nas je taj inovativan pristup koji uistinu daje rezultate. Suprug se najviše zainteresirao, a potom smo se raspitali, isprobali treninge i nakon pozitivnih rezultata zajednički smo odlučili da želimo dovesti ovu fitness revoluciju u Našice te tako postali ekskluzivni zastupnici za grad Našice. Želimo istaknuti da je to jedan obiteljski san koji smo zajedničkim trudom i vrijednostima uspjeli realizirati. U salonu kao Fire body trenerice sa mnom rade i moje dvije kćeri koje su također medicinske struke. Zajedno smo prošle sve potrebne edukacije u Splitu i time postale certificirane Fire body trenerice” – objašnjava Valentina koja ističe da klijent ovdje može dobiti i savjete kako se brinuti o svojem zdravlju i unapređenju kvalitete života.

Put do zavidne linije nikad nije bio lakši

Trening u našem studiju preporučuje se svima, od početnika, mladih, starijih, a posebno dobre rezultate imaju žene nakon poroda koje trebaju poseban pažnju i stručnost kako bi vratile formu. Muškarci puno prije postižu rezultate s obzirom na to da se oni više znoje. Trening je stvoren za sve koji vole udobnost i učinkovitost u sklopu jednog treninga, te za sve one koji ne vole gužve u teretanama jer se treninzi rade pojedinačno i u malim grupama.

„U ponudi imamo Fire body ležeći bicikl koji je zapravo odličan za održavanje mišića, a posebno godi osobama koje imaju problema s leđima jer ne vrši tako veliki pritisak na kralježnicu. Također, Fire body trake za trčanje i hodanje koje pomoću vakuuma i infracrvenog svjetla usmjerenim na donji dio tijela, noge te stomak jako brzo pokazuju zavidne rezultate. Sprave su namijenjene svima, ne samo onima s problemom viška kilograma, već i onima koji žele održati svoju kondiciju na visokom nivou, tako da nije cilj samo mršavljenje, nego i kompletno održavanje kondicije i mišića – zaključila je Valentina, te dodaje da strojevi imaju značajno terapijsko djelovanje, te su uređaji pogodni i za osobe koje pate od bolova u zglobovima, leđima i slično.

Potražite Fire body na Facebooku i već danas rezervirajte svoj termin. Sada je pravo vrijeme provjeriti ponudu jer je probni trening besplatan, a do kraja godine sve su članarine su na popustu 20%.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086472856488

Pročitajte još