FEŠK počeo s pripremama nakon kojih želi zadržati status međužupanijskog ligaša

Pripreme FEŠK-a

Pripreme u kojoj će imati devet gostovanja i osam domaćih utakmica. Za podsjetiti je kako je Fešk u prvom dijelu ostvario tri pobjede, četiri je utakmice igrao neodlučno i devet izgubio (razlika pogodaka 19:35). Ukupno ima 13 bodova koliko i Sladorana, Slavonac je na devet a zadnja Elektra s četiri boda. Uprava kluba je  zadovoljna što je momčad, nakon sumornih šest kola i jednim bodom, dolaskom, ili bolje reći povratkom, trenera Branka Marček odigrala onako kako zna i može. To se potvrdilo u slijedećih deset utakmica u kojima su tri dobili i isto toliko igrali neodlučno a četiri izgubili. Istina u drugom dijelu Fešk će imati jedno gostovanje više što to ne bi trebalo brinuti jer još uvijek ugroženi Vuteks (18), Sladorana (13) i Slavonac (9) dolaze u Feričance. 

 

{gallery width=200 height=133} Slike_tekstovi/2013/1mjesec/27a/v2/v1{/gallery}

 

O svemu tome, o pripremama i onom što Feška očekuje trener Marček je rekao.

“Momčad sam preuzeo nakon šest kola jesenskog dijela s jednim bodom na kontu. Bila je u vrlo lošem fizičkom stanju te, zbog serije loših rezultata, još više psihološki uzdrmana. Upornim radom smo se uspjeli dići te smo jesenski dio prvenstva okončali na četrnaestom mjestu, što nam daje realnu podlogu za očuvanje statusa u međužupanijskoj ligi Osijek-Vinkovci. Zbog svega toga 19. siječnja smo započeli s pripremama u čijem tijeku namjeravamo odraditi 30 aktivnosti (teren, dvorana, fitnes centar) i odigrati 5 pripremnih utakmica. Prva je s Naškom (3.2.), u Orahovici s Papukom (6.2.), u Viljevu (10.2.), uzvrat u Našicama s Naškom (13.2.) i kod kuće s Papukom (17.2.).”

  

Koliko vidimo igrački kadar je ostao nepromijenjen. Kvaliteta je tu, to nije sporno. Treba nastaviti tamo gdje ste stali !

Točno, nadam se i vjerujem da ćemo prvenstvo dočekati spremni za sve izazove koje ono donosi. Uz očekivano dobre igre i rezultate primarni nam je cilj očuvanje sadašnjeg statusa. U što svi vjerujemo – zaključuje Marček. 

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još