Farmica dobila voćnjak s više od 50 sadnica

Udruga Farmica od prošlog je tjedna bogatija za 50+ sadnica. Imaju prvi Ecodog voćnjak. Farmica teži svojoj samoodrživosti pa će i ovaj voćnjak u tome svakako doprinijeti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEVoćnjak dio nacionalne kampanje

Ecodog tvrtka želi odgovornim vlasnicima pružiti mogućnost pametnog zbrinjavanja psećih ostataka na brz, praktičan i higijenski način. Proizvode ecodog ekološku vrećicu za sakupljanje psećeg izmeta, pa sukladno tome djeluju na očuvanju prirode i poticanju ekologije. Kroz nacionalnu kampanju „Zasadi stablo, ne budi panj” prijavilo se 177 ljudi, koji će zasaditi stablo u ime svog ljubimca. Sukladno tome u cijeloj Hrvatskoj posadit će se više od stotinu stabala, jer akcija sadnje traje mjesec dana, od 01. do 30.11.2021. godine. Tvrtka Ecodog je kroz donacije građana prikupila 30 sadnica, dok je njih još 60 ona donirala, a koje su posađene u udruzi Farmica, ili će biti posađene u Noinoj Arci i Anima dvoru. Sve je to s ciljem da bi životinjama učinili mjesto boravka ugodnijim.

Ekipa Ecodoga oduševljena Farmicom

Na svojim službenim Facebook stranicama tvrtka Ecodog objavila je izuzetno pozitivne dojmove o Farmici, te pohvalili ekipu koja se brine o svim stanovnicima Farmice i odrađuje odličan posao. „Sve je tako čisto, sve je tako puno ljubavi, svi su nasmiješeni i veseli, da smo ostali paf.” – kaže ekipa iz Ecodoga. Iako im vrijeme nije išlo na ruku, potrudili su se, zaprljali, umorili i pokisli, ali ostvarili su svoj cilj. Danas je Farmica bogatija za 50+ sadnica različitih voćaka jabuke, kruške, trešnje, višnje, oskoruše, marelice, breskve i lijeske. Ovaj voćnjak ujedno je i prvi Ecodog voćnjak ikad.

Svi zajedno zahvaljuju se volonterima i donatorima, kao i profesoru Damiru Drvodeliću sa Šumarskog fakulteta koji im je udijelio savjete oko pravilne sadnje te donirao oskoruše.

Donirajte za Farmicu

Ekipa s Farmice svakodnevno se trudi brinuti o velikom broju napuštenih životinja, a njihov se entuzijazam vidi i kroz mnogobrojne akcije koje provode u suradnji s tvrtkama, udrugama i pojedincima diljem Hrvatske. Ipak onog najosnovnijeg hrane za stanare Farmice, često nedostaje, jer njih je sve više. Sudjelujte i vi u brizi za njih, donacijom na račun: HR 5923400091110916596, Udruga Farmica.

Stric pivo

Pročitajte još