Rukometaši RK Nexea isprobali doniranu pametnu ploču

6 - rknexe-nasice-tvnasice-2.jpg

6 - rknexe-nasice-tvnasice-2.jpg

Danas je izaslanstvo Rukometnog kluba Nexe posjetilo Osnovnu školu Kralja Tomislava povodom prezentacije rada pametne ploče koju je rukometni klub donirao školi.

U izaslanstvu su bili naši igrači Saša Baričić Jaman, Marko Mrđenović i Albin Eter.

Ravnateljica Vlatka Zahirović im je pokazala kako pametna ploča funkcionira i koje su njezine prednosti. Naši igrači su i sami isprobali ploču te su se uvjerili u njezinu kvalitetu svojim potpisima. Za kraj uslijedilo je fotografiranje s učenicima, učiteljicom i ravnateljicom kao uspomenu na donaciju prve pametne ploče Osnovnoj školi Kralja Tomislava Našice.

Ravnateljica škole Vlatka Zahirović o ovoj donaciji i prednostima pametne ploče je izjavila.

6 - rknexe-nasice-tvnasice-1.jpg

„Zahvaljujem Rukometnom klubu Nexe na ovoj donacije. Nakon dugogodišnje uspješne suradnje onda ide i dalje s ovom stvarno vrijednom i korisnom pametnom pločom. Njezina vrijednost je oko 18 tisuća kuna i sigurna sam kako će pomoći u nastavi i učenicima da se što zornije prikažu materijali. Ono što ne mogu sami učenici vidjeti u prirodi ovdje će biti prikazano. Dodatna vrijednost ploče je što je interaktivna, dakle može se pisati po njoj, zaokruživati, isticati bitno, rješavati zadatke, prikazivati 3D modele, video isječke i slično što svakako pomaže u nastavi. Osim što će učenicima biti zanimljivije biti će i nastavnicima lakše.”

Naš igrač Saša Barišić Jaman nakon upoznavanja s radom ploče je između ostalog izjavio.

„Nama je drago što smo se i danas odazvali te da se i sami uvjerimo kako ova pametna ploča funkcionira. Imamo jednu jaku dobru suradnju sa školom, što nas raduje i uvijek nam je drago doći na ovakva druženja. Danas smo se uvjerili da djeci puno znači ova nova pametna ploča, jer će olakšati učenje i rad njima i profesorici. Nadam se da će se naći još neki donator ili sponzor jer i sama ravnateljica je rekla kako bi bilo dobro da imaju još koju ovakvu ploču. U svakom slučaju vjerujem kako će se još netko odazvati ovakvom donatorskom akcijom kako bi djeca imala što bolje uvjete za učenje u školi.”

Pročitajte još