KBK „Impact” Našice odličan na Europskom kupu “Karlovac Open” 2019.

KBK „Impact” Našice odličan na Europskom kupu Karlovac open 2019.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME



Od 8. 2. do 10. 2. 2019. u Karlovcu je održan Europski kup u kickboxingu, najveći međunarodni kickboxing turnir u Hrvatskoj – Europski kup “Karlovac Open” 2019. Na turniru je nastupilo 1900 boraca iz 35 zemalja, a kickboxing klub Impact Našice nastupio je treći dan turnira sa svojih pet natjecatelja i osvojio tri Europska odličja.

Ena Pavin u kategoriji kick light – juniorki do 60 kg osvojila je broncu, Matea Begić u light contactu – juniorka do 70 kg osvojila je broncu i Petar Kresković u kick lightu – senior do 74 kg osvojio je broncu. Naša najmlađa natjecateljica koja je išla na turnir, Marija Poljak, u kategoriji kick light – starija kadetkinja do 60 kg zauzela je peto mjesto, a naš najtrofejniji borac Zvonimir Marić u kategoriji kick light- junior do 63 kg u najvećoj i najopasnijoj konkurenciji zauzima šesto mjesto.

Izuzetno zadovoljan ostvarenim rezultatima je bio i trener Stjepan Paska koji je između ostalog izjavio.

“Strašno veliki rezultat za naš klub na samom početku godine sa tri odličja s Europskog kupa. Ovim rezultatima smo više nego zadovoljni i sa velikim nestrpljenjem očekujemo sljedeća natjecanja. Još jednom čestitamo našim natjecateljima te veliko hvala tvrtki Halemont koja je osigurala prijevoz na Europski kup.”

 

Stric pivo

Pročitajte još