Energičan nastup grupe Adastra oduševio publiku na koncertu povodom Dana Grada Našica

Adastra, popularna zagrebačka rock grupa koja je svojim hitovima osvojila mnogobrojne obožavatelje, sinoć je održala izvrstan koncert u centru Našica. Bez obzira na loše vrijeme nastup je privukao posjetitelje i stvorio jedinstvenu glazbenu atmosferu.

Grupa Adastra, koju čine talentirani glazbenici s dugogodišnjim iskustvom, izvela je hitove od kojih svakako treba izdvojiti „Surovi grade“ posvećen 17-godišnjem Luki Ritzu, „Svačije je pravo živjeti“, „Ako vidiš Anu” te brojne druge, a obožavatelji već s nestrpljenjem iščekuju njihove sljedeće nastupe.

Nažalost, vrijeme očito nije bilo naklonjeno za još jedan vrhunski provod kakav se očekivao, ali ipak moramo pohvaliti kako izvođače koji su izveli koncert u ne baš povoljnim vremenskim uvjetima, ali tako i okupljene građane, njih stotinjak kojima niti kiša nije zasmetala da zapjevaju i zaplešu uz hitove ove zagrebačke grupe. Članovi Adastre također su uputili pohvalu za vrhunski tretman u sali La Luna, kao i organizaciji za koju je zaslužena Turistička zajednica Grada Našice i pokrovitelj Grad Našice. 

Pročitajte još