Edukacije za razvoj poduzetništva u sklopu InfoEduNet projekta

Projekt InfoEduNet – mrežom savjetodavnih usluga do povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva namijenjen je poduzetnicima u različitim procesima razvoja i poslovanja. Nositelj projekta je Našička razvojna agencija NARA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge, a ukupna vrijednost projekt je 383.553,01 kuna.

Projekt je nedavno završen, a projektne aktivnosti započele su 1. svibnja 2018. Cilj projekta je osigurati stručnu i savjetodavnu podršku sektoru MSP kroz edukacije, savjetovanja i informiranja utjecanjem na rast pozitivnog poslovnog okruženja, jačanja informiranosti i stjecanja novih znanja i vještina poduzetnika ključnih za rast poslovanja i gospodarsku uspješnost. Kroz projekt provedena su tri edukacijska modula za poduzetnike na temu „Zakoračimo u poduzetništvo“ , „Definiranje pravca razvoja“, te „Faktori stabilnosti i konkurentnosti na tržištu“.

Uz to organiziran je i poduzetnički informacijski pult, novi tip usluge koji će osigurati sustavno i kontinuirano pružanje informacija ključnih za razvoj poslovanja. Sumirani rezultati nakon provedenog projekta su povećan broj poduzeća primatelja nefinancijske potpore kroz edukacije, savjetovanja i informiranja, povećanje novih tipova pruženih usluga kroz stručnu i savjetodavnu podršku, te povećanje broja korisnika novih tipova usluga.

Pročitajte još