Dubravka Mesec – Pobjednica 2. đakovačke božične utrke

Udruga za šport i rekreaciju u suradnji s gradom Đakovo i Turističkom zajednicom grada Đakova u sklopu programa Advent u Đakovu organizirala je dana 21.12.2019. godine noćnu božićnu utrku na 5 i 10 km. URT Nexe Team Našice nije mogao ljepše proslaviti kraj godine te su njegovi članovi ponovno bili na postolju.

U vrlo jakoj konkurenciji ultramaratonka URT Nexe Team Našice Dubravka Mesec u utrci na 10 km još jednom je dokazala svoju kvalitetu te sa gotovo 2. minute razlike u odnosu na drugoplasiranu trkačicu uvjerljivo osvojila prvo mjesto. Damir Mesec se također natjecao u utrci na 10 km te ga je samo nekoliko sekundi dijelilo od osvajanja postolja te je na kraju osvojio izvrsno 4. mjesto. Hrvoje Tržić, koji se nakon duže ozlijede ponovno počeo vraćati treninzima, trčao je na utrci od 5 km gdje je od 146 trkača zauzeo odlično 24. mjesto što je pokazatelj da se Hrvoje polako vraća u formu i da bi u 2020. godini mogao početi ostvarivati značajnije rezultate koje je imao i prije teške ozlijede.

Posebno veseli aktivnost polaznika škole trčanja URT „Nexe Team” Našice gdje je dječak Petar Vojtek u već navedenoj utrci od 5 km ostvario izvrstan rezultat osvojivši 51. mjesto uz napomenu da je trčao u konkurenciji sa daleko starijim trkačima, a Valerija Šimić je po prvi puta istrčala službenu utrku te je tako škola trčanja URT Nexe Team Našice službeno dobila još jednu trkačicu.

Iz URT Nexe Team Našice također ističe da se bliži kraj Slavonsko – baranjske trail lige gdje će zadnje kolo 28. 12. 2019. odlučivati o podjeli postolja a trenutno Ana Tomaić – Bernat zauzima 2. mjesto dok je Jasna Plemeniti na 4. mjestu.

Foto: arhiva

Pročitajte još