Dubravka Mesec najbolja na Osječkoj trkačkoj ligi

Poznata i omiljena liga četvrtkom se vratila na scenu! Četvrtak je idealan termin za trkačko druženje iz više razloga: opustite se nakon napornog radnog dana, odradite posljednji trening prije vikend utrke, odmjerite snage s najboljima i družite se s prijateljima trkačima.

01.04.2021. godine održano je 3. kolo Osječke trkačke lige, a članica URT „Nexe Team” Našice Dubravka Mesec je stazu dužine 5 km istrčala u vrlo u visokom ritmu te osvojila prvo mjesto u ženskoj konkurenciji baš kao što je to učinila i prethodno kolo. Osim Dubravke Mesec stazu su istrčali članovi URT „Nexe Team” Našice Valerija Šimić, Hrvoje Dundović i Žana Bilandžić s odličnim osobnim rezultatima.

Uz jezero Borovik kod Đakova u subotu, 3. travnja trčao se Borovik trail, utrka u prirodi od 21,1 km ili 12 km po stazama označenima planinarskim markacijama, trakama ili putokazima. Trail utrka u prirodi kružnog je tipa, oko jezera Borovik. Tip staze je kolni put, čvrsti makadam i nešto malo asfalt. Kategorije: Veliki trail: 21,1km, visinske razlike 181m Mali trail: 12 km, visinske razlike 150m Start i cilj: ispred kampa Borovik.

Od članova URT „Nexe Team” Našice na stazi dužine 21,1 km nastupio je Dejan Perasić koji je u vrlo jakoj konkurenciji osvojio izvrsno peto mjesto te je evidentno da Perasić sa svakom utrkom postiže sve bolje rezultate. Stazu dužine 12 km s dobrim osobnim rezultatima istrčali su Hrvoje Tržić i Mijo Benković.

Izvor: URT „ Nexe Team „ Našice

Fotografije: URT „ Nexe Team” Našice, Run4Fun, Roberto Bašić

Pročitajte još