Donja Motičina – Na inicijativu mještana, a uz pomoć Općine postavljen križ

kriz11_10_1a

U ulici Bana Jelačića u Donjoj Motičini, postavljeno je raspelo sa postoljem koje vrlo dobro upotpunjava ovo lijepo selo koje iz mjeseca u mjesec sve više napreduje.

Na početku ovog važnog događaja za mještane te ulice kao i cijelog sela nekoliko riječi podrške rekao je i našički gvardijan fra Dragutin Bedeničić. Također, uz mnoge mještane sela i općinske vijećnike događaju je prisustvovao i sam načelnik općine Željko Kovačević koji je ovu inicijativu podržao. Nekoliko riječi o ovome rekla nam je i predsjednica vijeća Ružica Mikičić.

“Na inicijativu mještana ove ulice Općina je odlučila postaviti na samo raskrižje križ, kao simbol katoličke ulice i kao simbol našeg mjesta. Uz pomoć dobrih ljudi i Općine Donja Motičina uspjeli smo ovo izgraditi u vrlo kratkom roku i drago nam je da su mještani zadovoljni. Ovom prilikom se zahvaljujemo prije svega našem načelniku Kovačeviću što se zajedno s nama vijećnicima pridružio takvoj inicijativi te se nadamo da će mještani Donje Motičine biti zadovoljni i ovakvom izvedbom. Isto tako zahvaljujemo se i  gospodinu Danijelu Mikičiću koji je uložio trud i svoje vrijeme te napravo ovaj križ sa postoljem koje će od sada pa nadalje krasiti ovu ulicu, ali i cijelo mjesto.” – rekla je Ružica Mikičić.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/10mjesec_a/11/v1{/gallery}

Ovo malo selo koje se nalazi samo nekoliko kilometara od Našica je odličan primjer kako se pametnim raspolaganjem financijskih sredstava te odličnom komunikacijom sa Općinom i Županijom može i u ovo doba krize kvalitetno razvijati i napredovati. U samo nekoliko godina ostvareni su mnogi projekti koji su od iznimne važnosti za stanovnike ovog sela kao i cijele općine Donja Motičina.

kriz11_10_2a

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još