Dječji vrtić „Zvončić” Našice održao završnu svečanost ispunjenu smijehom i veseljem

Jučer je održana završna svečanost Dječjeg vrtića „Zvončić” Našice u Školskoj sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava. Svi članovi vrtića, djeca, roditelji, ravnateljica Snježana Kanđera te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba i Zdenka Vukomanović, ravnateljica OŠ Hinka Juhna Podgorač okupili su se kako bi proslavili uspješan završetak još jedne pedagoške godine.

Priredbu je otvorila ravnateljica Kanđera prigodnim govorom

Tradicionalno se ova svečanost održava u sklopu programa proslave Dana grada Našica, a ovom su prigodom i sami vrtićanci Gradu čestitali njegov Dan. Na svečanosti su se predstavile sve skupine vrtićanaca koje su, za ovaj nastup, mališane marljivo pripremale odgajateljice. Priredbu je otvorila ravnateljica Kanđera prigodnim govorom u kojem je pozdravila roditelje, a istaknula je i važnost predškolskog odgoja i obrazovanja.

„Održali smo završnu svečanost pod nazivom „Što sve djeca znaju”. Ovi trenuci su uvijek posebni za naš vrtić, ispunjeni uzbuđenjem i pozitivnom tremom koju svi zajedno dijelimo. Kao što ste vidjeli, ovdje je danas bilo sigurno tisuću ljudi – majki, očeva, baka, djedova, prijatelja i poznanika i najljepši dio je što smo te trenutke podijelili zajedno. Naravno, ovo je bila čestitka našem gradu za svetog Antuna Padovanskoga i svim našim gostima. Svima vama, stanovnicima Našica, našim građanima i građankama te njihovim gostima, želimo sve najbolje.” – zaključila je ravnateljica.

Mališani su veselim pjesmama i plesnim točkama izmamili svima osmijehe te su ispunili dvoranu radošću. Bilo je tu plesnih točaka, scenskih igrokaza i šarenih kostima koji su privukli gromoglasan pljesak publike. Gradonačelnik Kašuba je izrazio svoju podršku i ponos zbog postignuća Dječjeg vrtića „Zvončić” te se zahvalio ravnateljici na organizaciji ove prekrasne svečanosti.

„Danas smo se okupili na tradicionalnoj završnoj svečanosti Dječjeg vrtića „Zvončić” koji ima temeljnu važnost za naš Grad. U proteklim godinama uložili smo značajna sredstva kako u rad vrtića, tako i u opremu. Ovom manifestacijom slavimo i 795. rođendan našeg predivnog grada. Želim se zahvaliti svim odgojiteljicama, ravnateljici i svim djelatnicima vrtića na njihovom marljivom i predanom radu. Rad s djecom nosi izuzetnu odgovornost, ali i radost koju vidimo danas na ovoj svečanosti. Veselje djece i prepuna dvorana kralja Tomislava, ispunjena roditeljima, govore o uspješnom radu ove institucije, ali i o optimizmu u našem gradu. Ove godine započinjemo izgradnju novog vrtića u naselju Urbarija, gdje smo već s obzirom na interes i broj djece popunili kapacitet za stotinu mališana, a to je još jedan korak prema boljoj budućnosti našeg grada. Još jednom čestitam svima na njihovom trudu i radu te vjerujem da ćemo takav pozitivan trend nastaviti i ubuduće.” – izjavio je gradonačelnik Kašuba. Nakon službenog dijela programa, sve prisutne je čekalo zajedničko druženje, a mnogi su se fotografirali kako bi zabilježili ove posebne trenutke. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još