Djeca kreativnim ukrasima okitila jelke u Gradskoj upravi

 

Jučer je u Gradskoj upravi Grada Našica održano kićenje božićnih jelki u organizaciji DND-a Našice i Grada Našica. U kićenju su sudjelovali članovi Dječjeg foruma DND-a Našice, vijećnik Dječjeg gradskog vijeća te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba, povjerenica Dječjeg Gradskog vijeća Kata Knežević uz voditeljicu Ružicu Belunjak. Djeca su uživala u kićenju i dobrom druženju, ali i u pripremljenim slatkišima.

Izuzetno sretan ovom blagdanskom akcijom gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba poželio je svoj djeci sve najbolje povodom Božića i Nove godine te nadodao.

“Zadovoljstvo je večeras biti s djecom i okititi s njima jelku te uživati u predblagdanskom raspoloženju. Dječji forum DND-a Našice i Dječje gradsko vijeće su sudjelovali u ovoj akciji i moram ovom prilikom naglasiti našu izvrsnu suradnju. Okitili smo dvije jelke u Gradskoj upravi, a djeca su bila vrijedna, te su sami izradili kreativne ukrase. Prekrasno je vidjeti zajedništvo djece i kako to izgleda kad se puno malih ruku složi. Također im želim sretan Božić i uspješnu Novu 2023. godinu.” – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Kićenje jelke se održalo već nekoliko puta što pokazuje da su djeca izuzetno zadovoljna, a tradicija će se nastaviti i dalje. Voditeljica Ružica Belunjak naglasila je kako su djeca uložila puno truda u izradu ukrasa.

Pročitajte još