Našice – Učenici 5.d razreda posjetili su dječji vrtić „ Zvončić“ Našice povodom Dana jabuka i Mjeseca knjige

danjabuka25_10_1a

U ponedjeljak  22.10.2012. učenici 5.d razreda i razrednica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice posjetili su dječji vrtić „ Zvončić „ Našice, djecu iz sobe „Leptirići“ i odgojiteljicu Jasnu Resler, povodom Dana jabuka i Mjeseca knjige.

Odgojiteljica Jasna Resler dočekala nas je na vratima i zaželjela nam dobrodošlicu. Predsjednica razreda Josipa Smrček u ime 5.d razreda  pozdravila je djecu i odgojiteljicu Jasnu. Učenice Katarina Kruljac, Josipa Smrček, Ivana Keglević i Dora Hanižjar priredile su prigodan program povodom Dana jabuka, recitirale, čitale pjesmice i sastave o jabuci. Nakon programa, učenice su darovale djeci povodom Dana jabuka  zdrave žute i crvene jabuke. Ivana Keglević nacrtala je crtež, košaru punu jabuka i poklonila djeci.

Povodom Mjeseca knjige Katarina Kruljac je uručila poklone u ime razreda knjigu ,, Bakina svjetiljka“, papire za crtanje, postere, bombone. Djeca vrtića su nam priredila prigodan program gdje su nam recitirali pjesmice o jeseni. Zajedno smo doručkovali  s djecom i kasnije se igrali s njima.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/10mjesec_a/25/v1{/gallery}

Jasna Resler  je poklonila učenicima svoju knjigu kratkih priča „ Ganjak mog djetinjstva“.

Bilo nam se teško rastati, uživali smo u društvu, dogovorili smo se za daljnju suradnju.

Zahvaljujemo ravnateljici  dječjeg vrtića  Snježani Kanđeri što nam je omogućila da provedemo korisno i  ugodno vrijeme u društvu predivne djece i odgojiteljice Jasne koja nam je poklonila knjige, gospođi Anđi Kovač koja nam je dala jabuke i Zoranu Mašiću koji nas je vozio.

danjabuka25_10_2a

{module Adsense – Slika – kocka}{module Adsense – Slika – kocka}

Pročitajte još