Dan slovačkog filma u Našicama

Dan slovačkog filma u Našicama

Dan slovačkog filma u Našicama

U organizaciji Središnje knjižnice Slovaka u RH pri Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice i Radija Našice, u petak 4. svibnja u našičkom Domu kulture održat će se jedanaesti DAN SLOVAČKOG FILMA.

Dan slovačkog filma u Našicama jedinstvena je manifestacija u našoj zemlji koja godinama kontinuirano predstavlja i promiče slovačku kinematografiju i slovačku filmsku umjetnost u našoj sredini. Do danas je na ovom festivalu predstavljeno više od 20 slovačkih filmova.

Ove godine za gledatelje su pripremljena dva filma – ekranizacija bajke Sedam gavrana iz 2015. u produkciji Magicbox Slovakia i režiji Alice Nellis, koja će biti prikazana u dva termina (11 i 13 sati), te komedija Muzika snimljena 2008. u režiji Juraja Nvote i produkciji Alef Film & Media Bratislava (predstava u 19 sati).

Ulaz na predstave je slobodan, a filmovi imaju hrvatske titlove.

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još