Crveni križ sutra počinje s drugom podjelom paketa hrane za osobe u potrebi

Hrvatski Crveni križ Gradsko Društvo Crvenog križa Našice partner je u projektu “Zajedno za društvo jednakih mogućnosti II“ kojeg je nositelj HCK GDCK Osijek iz EU programa FEAD „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza III“.

Gradsko društvo Crvenog križa Našice organizira podjele paketa hrane za korisnike zajamčene minimalne naknade po popisu Centra za socijalnu skrb Našice te osobe manjih primanja koje su se tijekom ovog mjeseca upisali za primanje paketa hrane.

Našice, Podgorač, Koška, Feričanci i Donja Motičina

Korisnici s područja Grada Našica, Općina Podgorač, Koška, Feričanci i Donja Motičina svoj paket mogu podići u Našicama na adresi Braće Radić 26 (bivši DVD Našice) od 08:00 do 10:00 sati u utorak i srijedu.

Đurđenovac

Korisnici s područja Općine Đurđenovac svoj paket mogu podići u Đurđenovcu na adresi N.Š.Zrinskog bb (kod Rada Đurđenovac) od 09:00 do 12:00 sati u utorak i srijedu.

Na podjelu paketa potrebno je ponijeti osobne iskaznice. Paket hrane je težine desetak kilograma. Gradsko Društvo Crvenog križa Našice se zahvaljuje Centru za socijalnu skrb na dugogodišnjoj suradnji.

Pročitajte još