Crveni križ Našice potpisao ugovor za projekt ”Zaželi i ostvari”- Faza II

Jučer je u Osijeku, u svečanoj dvorani Hotela Osijek, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi potpisao ugovor o odobrenom projektu – ”Zaželi i ostvari”- Faza II.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME



Gradskom društvu Crvenog križa Našice kao nositelju projekta u suradnji s partnerima Centrom za socijalnu skrb Našice i Hrvatskim zavod za zapošljavanje Regionalnu ured Osijek za projekt ”Zaželi i ostvari” odobreno je nešto više od 1.113.600 kn bespovratnih sredstava.

Tehničku pomoć u pripremi i pisanju projektne prijave pružila je Našička razvojna agencija NARA

Projekt je odobren u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU pod nazivom „Zaželi – program zapošljavanja žena“ financiranog u okviru Operativnog program Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Tehničku pomoć u pripremi i pisanju projektne prijave pružila je Našička razvojna agencija NARA.

Osnovni cilj Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali je pridonijeti rastu zapošljavanja i jačanju socijalne kohezije u Hrvatskoj. Operativnim su programom razrađena ulaganja u četiri temeljna područja: zapošljavanje i tržište rada, socijalno uključivanje, obrazovanje i cjeloživotno učenje.

Pročitajte još

Učitavanje...