Crna subota za našički kraj – U 7 prometnih dvoje poginulih i troje teško ozlijeđenih

prometna1

prometna1

Nažalost, ovu subotu koja je iza nas mnogi sigurno neće pamtiti po dobrome.

Kako su nam rekli u policijskoj postaji Našice, u cijeloj Osječko – baranjskoj županiji bilo je 10 prometnih nesreća od kojih se čak 7 dogodilo u blizini Našica i na bližem našičkom području.

 

Nažalost, u blizini Podgorača jučer su tako smrtno stradale dvije mlađe osobe, dok je jedna teško ozlijeđena. Isto tako u drugim prometnim nesrećama još su dvije osobe teško ozlijeđene, dok su u ostalima koje su se također dogodile u našoj okolici bile sa materijalnom štetom.  

-> Podgorač – Teška prometna nesreća – Jedna osoba izgubila život – Dvoje teško ozlijeđeno

Nadopuna 6.9.2015. u 20:00 sati

SLUŽBENI IZVJEŠTAJ POLICIJE

poliijca4Jučer, 5. rujna oko 17,55 sati na Županijskoj cesti broj 4105 između mjesta Podgorač i Budimci dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. Do nesreće je došlo kada je 24-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim vozilom našičkih registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine, prilikom pretjecanja, izgubio nadzor nad vozilom te udario u zadnji lijevi dio osobnog vozila koji se kretao desnom prometnom trakom. Nakon udara, 24-godišnjak je s vozilom sletio u kanal potoka te je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a putnici 20-godišnjak i 20-godišnjakinja zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život. Tijekom očevid u vremenu od 18,55 do 22,10 sati promet je bio zatvoren za sva vozila te se odvijao obilaznim pravcima.

Nadopuna 7.9.2015

SLUŽBENI IZVJEŠTAJ POLICIJE

poliijca4U subotu, 5. rujna, oko 17,55 sati, na Županijskoj cesti broj 4105 između Podgorača i Budimaca, uslijed neprilagođene brzine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je, na  mjestu događaja, smrtno stradao 24-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila. U jutarnjim satima 6. rujna,  uslijed ozljeda, u Općoj županijskoj bolnici Našice preminula je i 20-godišnja putnica iz vozila.

 

Nažalost i druga prometna nesreća koja se dogodila između Bračevaca i Potnjana

SLUŽBENI IZVJEŠTAJ POLICIJE

poliijca4Između mjesta Bračevac i Potnjani, 5. rujna oko 10,18 sati na Državnoj cesti broj D-515 dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Naime, 22-godišnjak je upravljao osobnim vozilom te dolaskom do zavoja kolnika državne ceste uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nas vozilom te prešao na suprotnu prometnu traku te je tom prilikom teretno vozilo iz suprotnog smjera s kojim je upravljao 47-godišnjak prednjim dijelom udarilo u desnu bočnu stranu osobnog vozila. Uslijed udara došlo je do prevrtanja teretnog vozila i tereta koji se nalazio u tovarnom prostoru. 22-godišnji vozač osobnog vozila zadobio je tešku tjelesnu ozljedu dok je 47-godišnji vozač teretnog vozila lakše ozlijeđen. Tijekom očevid u vremenu od 10,40 do 12,45 sati promet je bio zatvoren za sva vozila te se odvijao obilaznim pravcima preko mjesta Paljevina i Drenja.

Za kraj apeliramo sve sudionike u prometu da prilagode vožnju uvjetima na cesti te da osobito obrate pažnju i smanje brzinu kada pada kiša jer auto se u takvim prilikama ponaša kao po ledu.

Nažalost, sada je teško bilo što reći osim što ovom prilikom želimo iskazati iskrenu sućut obiteljima poginulih osoba. 

prometna2

 

 

Pročitajte još