Članovi KBK “IMPACT” Našice ponovo na tronu – Najbolji na turniru Zvonimir Marić

Članovi KBK "IMPACT" Našice ponovo na tronu

Članovi KBK "IMPACT" Našice ponovo na tronuKick boksing klub “Impact” iz Našica ponovo je ovog vikenda bio na prestižnom međunarodnom turniru u Topuskom te pobrao brdo medalja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENaime, u Topuskom u subotu 6.10.2018. održan je međunarodni kickboxing turnir Topusko Open 2018. gdje je naš KBK “Impact” Našice nastupio sa četri svoja natjecatelja. Tako su nastupili najmlađi natjecatelji Ester Baričević koja je osvojila dva srebra i to u kategoriji point fighta djevojčice početnice do 25 kg srebro, kao i u kategoriji djevojčica do 32 kg također srebro. Emili Baričević u kategoriji mlade kadetkinje do 47 kilograma osvojila je broncu u kick lightu dok je stariji iskusniji borac Igor Šteković u kategoriji seniora do 69 kilograma osvojio srebro. Naš najtrofejniji borac Zvonimir Marić u kategoriji juniora do 63 kila ponovno dominira te osvaja zlato, a samim time na kraju turnira od organizatora prima i pehar kao najbolji juniorski borac turnira.

Trener Stjepan Paska je i ovoga puta bio iznimno raspoložen, a kako i ne bi s ovakvim rezultatima koje uspijevaju ostvariti njegovi učenici.

“Evo nešto manje od tjedan dana nakon prošlog natjecanja ponovno smo nastupili i u Topuskom te ostvarili odlične rezultate. Naravno da sam ponosan na svoje borce, jer gdje god da dođemo uzimamo medalje te pokazujemo zavidnu kvalitetu. Po tome se vidi da se sav trud i treninzi isplate i da sve polako dolazi na vidjelo kako u regiji, ali tako i po cijeloj Hrvatskoj. Gdje god da se “Impact” Našice pojavi s respektom se odnose prema nama, kako prema borcima tako i mene kao trenera. Sve me to vrlo raduje i čini ponosnim, a vjerujem da se tako osjećaju i moji učenici – borci, njihovi roditelji, ali i svi našičani.

Pročitajte još