„Ćelavi jež” oduševio mališane Dječjeg vrtića „Zvončić” Našice

Dvorana vrtića „Zvončić” jučer je bila ispunjena smijehom i veseljem kada je održana predstava „Ćelavi jež”. Sretni pogledi mališana iščekivali su nastup svojih odgojiteljica, a predstava je opravdala sva očekivanja. U stvaranju i zvedbi “Ćelavog ježa” su sudjelovale odgojiteljice vrtića Jasna Brajdić, Suzana Minarek, Ivana Jukić, Ljerka Herman, Kristina Dundović, Valentina Stanković Dervić, Draženka Marček i Mirna Puhanić koje su stvorile nezaboravno iskustvo za najmlađe.

Predstava je prikazana povodom Mjeseca hrvatske knjige

Kroz maštovitu priču, glazbu i ples, odgojiteljice su prenijele poruku o važnosti prijateljstva, suradnje i razumijevanja. Prije početka predstave, ravnateljica vrtića, Snježana Kanđera, srdačno je pozdravila svu djecu izrazivši radost što su se svi okupili kako bi uživali u predstavi koja je barem malo obogatila djetinjstvo ovih mališana.

Ravnateljica je također pohvalila trud odgojiteljica koje su s ljubavlju pripremile ovu posebnu izvedbu. „Ovo je jedan čaroban trenutak za sve naše mališane, ali i za one malo veće i drago mi je što ponovo možemo predstaviti trud i kvalitetu rada naših kolegica, odgojiteljica kao i našeg tima u cjelini. A predstava je danas prikazana povodom Mjeseca hrvatske knjige. Ovo je jedan prikladan i radostan sadržaj s jednom lijepom porukom i ono što je najbitnije, to je da djeca ovu poruku dožive srcem.” – zaključila je ravnateljica Kanđera.

„Ćelavi jež” je pružio zabavu i naglasio važne vrijednosti poput suradnje i empatije, a sudjelovanje odgojiteljica u stvaranju ovakvih događanja dodatno pokazuje predanost i posvećenost timu vrtića „Zvončić”. A galeriju footgrafija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još