Božićni koncert HKD-a Lisniski

Božićni koncert HKD-a Lisniski

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETradicionalno, uz pjesmu i ples, proslavljen je kraj godine i to obljetničke, u organizaciji HKD-a “Lisinski”. Na Božićnom koncertu predstavili su se članovi svih sekcija, no uvod u prigodni program odradili su članovi A i veteranskog sastava folklorne sekcije.

Svim okupljenima se nakon uvodne pjesme obratio i dobrodošlicu poželio predsjednik društva Hrvoje Šleder podsjetivši na veliku obljetnicu koju društvo slavi povodom koje je izdan i prvi dvostruki nosač zvuka. Kao i svake godine, posebno oduševljenje publike izazvali su najmlađi članovi društva okupljeni u maloj školi folklora koju vodi Ana Galetić. Uz njih ovacije je dobila i postava B sastava za pjesme i plesove Baranje u koreografiji Jasmine Babaj, a točki na i svakom nastupu dali su tamburaši koje je za nastup pripremio Danijel Rihter.

Uz folklorne sekcije, na prigodnom koncertu nastupili su i članovi mješovitog pjevačkog zbora pod ravnanjem prof. Ivana Krajačića. Zajedno su pjesmom poželjeli svim žiteljima sve najbolje u novoj godini. Publiku i izvođače pozdravili su i izaslanik župana, županijski vijećnik Vanja Prošić te zamjenik gradonačelnika Našica Krešimir Žagar.

Pročitajte još

Učitavanje...