Odlične vijesti za pacijente bolnice u Našicama – S radom započinje i ambulanta za bolesti štitnjače

Bolnica Našice

Bolnica NašiceKako smo saznali od ravnatelja Opće županijske bolnice Našice Hrvoja Šimića, s radom započinje i ambulanta za bolesti štitnjače.

Vjerujemo kako će mnogi bolesnici i ostali pacijenti zbog ove odluke odahnuti jer neće morati odlaziti u Osijek ili neka druga dalja mjesta. Što o svemu kaže ravnatelj Hrvoje Šimić pročitajte u nastavku.

“Odlična suradnja sa KBC-om Osijek nastavlja se pa uz do sada već otvorene ambulante iz nefrologije, vaskularne kirurgije i neurokirurgije te endokrinologije u koje dolaze raditi osječki subspecijalisti, s radom za naše pacijente, započela je i ambulanta za bolesti štitnjače. Na ovaj smo način osigurali dostupnost do sada udaljenih, a vrlo potrebitih struka te skratili vrijeme čekanja za pregled, ali i smanjili trošak mogućih putovanja na pretrage. Očekuje se i otvaranje novih ambulanti za koje se iskaže opravdana potreba. ” -rekao je ravnatelj Hrvoje Šimić

Za sve informacije ili narudžbe slobodno se obratite na info pult OŽB Našice ili na telefon 488 762, odnosno email: [email protected].

Pročitajte još