Biciklistički klub Našice uspješno završio i 2. etapu utrke “Epic Series 4 Islands”

Nakon brdovitog Krka, na Rabu ipak malo drugačija priča za našičku ekipu. Brža etapa koja je ipak sakrivala zamke. Start etape bio je u Loparu sa trajekta, što je zaštitni znak ove utrke. BK Našice je odlično krenuo u utrku i držao dobar tempo sve do 35. kilometra kada buše gumu nakon tehničkog uspona i gube 10 minuta na popravak. Da nevolja dolazi dvaput pokazalo se već nakon jednog kilometra kada Marko Ljevar na asfaltu ponovno buši gumu stoga su morali pričekati pomoć ekipe AntonioVidović Team.


Pred BK Našice su još dva dana borbe

Nakon tehničke zone na 40. kilometru pokušavaju uhvatiti tempo i nadoknaditi izgubljeno vrijeme i na kraju završavaju s vremenom 4:02. Plan o top40 jučer je malo poremećen, ali pred našičkim biciklistima su još dva dana borbe.

Mario Šubr i Marin Deković drže drugo mjesto u ukupnom poretku, dok je Mario jučer pokazao da mu za vožnju bicikla ne treba ni pedala koja je otkazala poslušnost 12km prije cilja. Danas vremenska prognoza i nije naklonjena za treću etapu na Cresu, kiša je najavljena za cijeli dan, te postoji mogućnost da organizator skrati stazu.

Foto: BK Našice

Stric pivo

Pročitajte još