Auto klub „Panonija” Našice nastavlja s odličnim rezultatima

Proteklog vikenda, 06. i 07. studenoga u općini Pušća, nedaleko od Zaprešića, juniori AK „Panonija” Mateo Begović i Tomislav Kovačević, odvezli su dvije trke iz discipline Ocjensko – spretnosne vožnje pod nazivom „1. Nagrada Pušće 2021.” koja se vozila u subotu te „2. Nagrada Pušće 2021.”, vožena u nedjelju u organizaciji AK Ina Delta Zagreb te općinom Pušće.

Natjecanje se bodovalo za Otvoreno prvenstvo grada Zagreba, administrativne regije sjever, a okupilo je dvadesetak vozača iz sedam klubova.

Vozači AK „Panonija” borili su se u juniorskoj konkurenciji u kojoj su ostvarili odlične rezultate – na prvom te na drugom natjecanju Mateo Begović osvojio je srebro, a Tomislav Kovačević broncu. Tim rezultatom skupili su izuzetnih 27 bodova po natjecanju koji su i na prvom i na drugom natjecanju osigurali ovom klubu čvrsto drugo mjesto.

S ovim sezona OSV-a naše regije završava. Nakon svih natjecanja tokom sezone Auto klub „Panonija” ostvario je zavidan rezultat s kojim su izrazito ponosni.

Klasa vozila 2 po završetku sezone:

  • Mateo Begović – 2. mjesto
  • Tomislav Kovačević – 3. mjesto
  • Vjekoslav Kovačević – 5. mjesto
  • Luka Blažinović – 9. mjesto

Juniori:

  • Mateo Begović – 4. mjesto
  • Tomislav Kovačević – 5. mjesto

Na svim natjecanjima skupili su odličnih 75 bodova što AK „Panoniju” dovodi do 2. mjesta po završetku natjecateljske sezone Regije Sjever. Iz kluba naglašavaju kako Regija Sjever teritorijalno obuhvaća 12 Županija i grad Zagreb te ju čini najvećom regijom Republike Hrvatske. Tim više, ovaj rezultat kojega su ostvarili, rezultat je mukotrpnog rada, velikih odricanja i jasne strategije kojom se vode.

Pročitajte još