Auto klub Panonija izborila dobre rezultate na državnoj razini

Ovaj vikend vozači AK Panonije nastupili su na prvom ovosezonskom natjecanju u disciplini ocjensko – spretnosne vožnje koje se bodovalo za Prvenstvo Hrvatske. Natjecanje se održalo u neposrednoj blizini Zagreba, mjestu Mičevec na stazi bivšeg centra za sigurnu vožnju.

Teški ispiti i neviđena koncentracija

AK Panoniju predstavljala su tri vozača od kojih su dvije vozačice kojima je ovo bilo i prvo natjecanje na državnoj razini. Vozači su pobijedili malu tremu i osvojili sljedeće rezultate:

  • Bernarda Horvat osvaja 8. mjesto u klasi vozila, 7. mjesto juniorska kategorija te 6. mjesto u ženskoj konkurenciji.
  • Tina Kovačević završava na 4. mjestu u klasi vozila te 4. mjestu u kategoriji vozačica.
  • Tomislav Kovačević se plasira na 6. mjesto u klasi vozila te 5 mjesto u kategoriji juniora.

Uspješni rezultati u otvaranju sezone natjecanja

Predsjednik AK Panonija Vjekoslav Kovačević s otvorenjem sezone izrazito je zadovoljan, posebno jer su vozači izborili uspješne rezultate i pokazali potencijal za napredak.

„Nikada težih pet ispita spretnosti do sada nismo vidjeli, te su zahtijevali neviđenu koncentraciju koju je izrazito lako izgubiti, pogotovo kada nastupaš prvi puta pod pritiskom publike, konkurencije, a najviše treme koja je na prvih nekoliko natjecanja neizbježna. No, uz sve to vozači su uspješno savladali ispite te se izborili za jako dobre rezultate, a najvažnije je što su pokazali kako ima mjesta za veliki napredak te u kojim ga situacijama očekivati.” – rekao je Vjekoslav Kovačević.

Stric pivo

Pročitajte još