Antonio Erić juniorski pobjednik, AK Panonija Našice klupski zauzela 4. mjesto na 4. OSV Memorijalu Krešo Merlić – Merla

 

Sezona discipline OSV – Ocjensko – spretnosne vožnje startala je jučerašnjim natjecanjem 4. OSV Memorijal Krešo Merlić – Merla održanom u Zagrebu na poligonu Kockica u Prisavlju. Natjecanje se bodovalo za Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Zagreba, u organizaciji AMK Zanatlija Zagreb. AK Panoniju i Grad Našice na ovom državnom prvenstvu predstavljalo je četvero vozača.

Odličan početak sezone

Antonio Erić utrku je završio kao pobjednik u juniorskoj konkurenciji te viceprvak u klasi Challenge. Kristina Klubičko u konkurenciji vozačica zauzela je treće mjesto. Tomislav Kovačević ostvario je sedmo mjesto u klasi vozila dok je Nino Gavranović prvi ovogodišnji nastup započeo s osvojenim 9. mjestom u klasi vozila. AK Panonija osvaja 22 boda te se plasira na 4. mjesto Prvenstva Hrvatske.

„Početak OSV sezone za Auto klub panoniju Našice je startao jako dobro te smo ostvarenim rezultatima iznimno zadovoljni. Disciplina Ocjensko – spretnosne vožnje za Prvenstvo Hrvatske napokon je okupila vozače iz svih krajeva zemlje što je rezultiralo iznimno velikim brojem natjecatelja. Sezonu započinjemo prvim mjestom u juniorima, najmlađoj dobnoj skupini auto sporta što nam ulijeva puno optimizma, odlični smo i u konkurenciji vozačica, a u klasi challenge smo opet na postolju. Veliki je to uspjeh za tako malen klub te smo iznimno ponosni na ostvareni rezultat.” – poručuju iz Auto kluba Panonija.

Pročitajte još