MŽNL Slavonije i Baranje, 21. kolo – Našk – Jadran 1:2(1:1)

nogomet1
nogomet1
Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100. Glavni sudac Robert Vukšić(Nova Gradiška).
Pomoćni suci Dalibor Buljić(Čepin), Martin Damjanović(Đeletovci).
Delegat Stjepan Mađarac(Vukovar). Strijelci: 1:0 – Kraljik(22), 1:1 – Josić(45), 1:1 – Vuka(67). Opomenuti igrači: Fehratović(Jadran).

Našk: Piplica, D.Galinec, Barišić, Hečimović, Tomac(od 52.Jurić), Mađaš(od 65.Stražanček), Šundalić, Grgačević, Purgar, Knežević(od 71.Tomaš). Trener Arsen Ivančić.

Jadran: Tir, Đonlić, Sivrić, Perić, Josić, Matijević, Ribić, Fehratović, Vuka, Barišić, Hasanbašić. Trener nema.

Igrač utakmice: Perica Josić(Jadran).

nogome3

Nogometaši Naška doživjeli su novi, četvrti, poraz u šest kola proljetnog dijela prvenstva. Od toga ovo je drugi na svom travnjaku. Prvo su izgubili od zadnjeg Vuteksa a sada i od predzadnjeg Jadrana iz Gunje. Činjenica je da su nastupili bez nekolicine standardnih igrača no to nije i ne smije biti izgovor za lošu igru onih koji su protiv Jadrana bili na travnjaku. Osim vodećeg pogotka u devedeset minuta nisu stvorili ni jednu pravu prigodu kojom bi ugrozili vratara gostiju. Istina nije ih ni Jadran imao puno no one dvije iskoristili su Perić i Vuka.

nogomet2

Našk je u vodstvo došao polovicom prvog dijela. Grgačević je izveo slobodnjak a odbijenu loptu od vratara Kraljik šutirao kraj nemoćnog vratara Jadrana. U nadoknadi vremena, kada su već svi pomislili da domaćin na odmor ide s dragocjenom prednošću, udarac iz ugla izveli su gosti. Odbijenu loptu vratara Piplice prihvatio je kapetan Josić i poravnao rezultat.

nogomet3

Drugo poluvrijeme gotovo ista slika. Našičani su imali loptu više u nogama no sve njihove napade zaustavljala je čvrsta obrana Jadrana, na čelu s najboljim igračem. U otvorenoj igri Gunjani dolaze u vodstvu. U gužvi se najbolje snašao Vuka, nekadašnji igrač našičkog regionalnog ligaša, i loptu poslao kraj neodlučne našičke obrane. Svi pokušaji Naška za poravnanje bili su neuspješni. Na licima onih koji vode klub razočarenje i nevjerica što se to događa njihovom ekipom. Ponuđenu ostavku trenera najvjerojatnije će prihvatiti. Pred novim izazov budući da Našk ide u goste zadnjem Metalcu, koji je u Čepinu doživio neugodan poraz. 

nogomet4

Pročitajte još