Alkoholizirani biciklisti u prometu

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 3. veljače, na području ove Policijske uprave u nadzoru prometa zaustavljena su dva vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola: jedan vozač bicikla i jedan osobnog automobila.

U 19,14 sati, na cesti između mjesta Beničanci i Lacići, policijski službenici zaustavili su biciklistu 53-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,13 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna od 500 kuna.

U 11,35 sati, u Đakovu, dogodila se prometne nesreće u kojoj je biciklist 60-godišnji hrvatski državljanin pao uz rub kolnika. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,37 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna od 3 000 kuna.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene. Preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodila se jedna prometna nesreća, po dvije prometne nesreće na području Đakova i Belog Manastira te po jedna prometna nesreća na području Belišća i Donjeg Miholjca.

Pročitajte još