45 dojava građana o pronalasku sumnjive tvari na ulicama

Tijekom jučerašnjeg dana i noći zaprimljeno je 45 dojava građana o pronalasku sumnjive tvari na ulicama i trgovima grada Osijeka i naselja Sarvaš, odnosno o uginulim ili omamljenim golubovima i uginuloj mački.

trovanje životinja


Tijekom jučerašnjeg dana i noći zaprimljeno je 45 dojava građana o pronalasku sumnjive tvari na ulicama i trgovima grada Osijeka i naselja Sarvaš, odnosno o uginulim ili omamljenim golubovima i uginuloj mački. O istom su obaviještena sva nadležna tijela, higijeničarske i veterinarske službe vrše sanaciju terena i prikupljanje lešina, a policija vrši kriminalističku obradu događaja.

Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 514 poziva, od toga 44 za hitnu medicinsku pomoć, 88 za policiju i 9 poziva za vatrogasce.

U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije zabilježeno je 2 prometne nesreće s materijalnom štetom, obje na području Osijeka.

  • Vatrogasci Našica – nadzor požara dimnjaka u Našicama, Strossmayerova ulica
  • Vatrogasci Belišća – gasili požar pomoćnih prostorija u Belišću, Vijenac Salamona Henricha Gutmanna, opožarena površina iznosila je oko 35m2 .
  • Vatrogasci Osijeka – tehnička intervencija skidanja obješene osobe sa drveta na lokaciji Pampas šuma, Osijek

Stric pivo

Pročitajte još