23. Ribarski dani u Kopačevu privukli brojne posjetitelje

Uz tradicionalno bogatu ponudu lokalnih proizvoda i prezentaciju izvrsne gastronomske i eno baštine ovog dijela istoka Hrvatske, ali i raznovrstan zabavni i kulturno – umjetnički program, u Kopačevu se od 10. do 12. rujna održava manifestacija Ribarski dani, ove godine po 23. put.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEProgram je počeo prekjučerašnjim sajmom lokalnih proizvoda, ponudom ribljih i lovačkih specijaliteta te nastupom domaćih izvođača, a središnji dio programa je bio jučer (11. rujna), kada je upriličeno i središnje svečano otvaranje manifestacije, koju je, uz više tisuća gostiju, posjetio i župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić.

Ova manifestacija okuplja preko stotinu izlagača

“Ribarski dani u Kopačevu jedna su od najpreoznatljivijih i najposjećenijih manifestacija u Osječko – baranjskoj županiji, a svojom eno, gastro i kulturnom ponudom već 23 godine privlače posjetitelje u ovaj dio Baranje. Upravo ovdje možemo vidjeti sve one sadržaje koji su temelj kontinentalnog turizma, poput bogate folklorne i arhitektonske baštine, authtonih poljoprivrednih gospodarstava, starih zanata, ali i kvalitetne ponude hrane i pića. Ovo je svakako jedna od najkvalitetnijih manifestacija u našoj županiji.” – kazao je župan.

Načelnik Općine Bilje Željko Cickaj naglasio je kako je bogatstvo Ribarskih dana u izlagačkoj ponudi lokalnih proizvoda.

“Ribarski dani u Kopačevu su manifestacija koja okuplja preko stotinu izlagača, ljudi koji žive od svoga rada i ovdje predstavljaju svoje proizvode, što i jest smisao organizacije – pokazati svu raskoš i bogatstvo naše eno i gastro ponude. Već 23 godine rastemo i obogaćujemo sadržaj, a isto ćemo činiti i u budućnosti.”– zaključio je Cickaj.

Pročitajte još

Učitavanje...