2. turnir NEXE mini rukomet odigran u Donjoj Motičini

U organizaciji NEXE rukometne akademije, jučer je u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Nazora – Područnoj školi u Donjoj Motičini odigran 2. turnir NEXE mini rukomet. Ukupno 14 ekipa natjecalo se u dvije dobne grupe i kako je turnir odmicao, utakmice su bile sve neizvjesnije i uzbudljivije. Mladi su polaznici NEXE akademije i ovoga puta turnir shvatili maksimalno ozbiljno, baš kao i njihovi voditelji, igrači druge momčadi RK NEXE.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU Grupi A (stariji) prvo mjesto osvojila je ekipa NEXE tamno sivi koja je u finalnom susretu svladala NEXE narančaste rezultatom 11:10. Treće mjesto osvojila je ekipa NEXE bijeli koja je pobijedila NEXE zelene s 14:12. Za najboljeg igrača proglašen je Josip Uremović, a najbolji vratar je Mario Vitković.

U Grupi B (mlađi) najuspješnija je bila ekipa NEXE tirkizno plavi koja je u finalu s 9:5 svladala ekipu NEXE rozi. Teći su bili mladi rukometaši iz ekipe NEXE žuti koji su s 5:4 pobijedili ekipu NEXE pink. Najbolji igrač turnira u Grupi B je Sebastijan Žigić, a najbolji vratar Lukas Kniha. Medalje i pehare najuspješnijim ekipama i igračima uručio je hrvatski reprezentativac i igrač RK NEXE Halil Jaganjac. Turnir su uspješno organizirali voditelj NEXE akademije Ivan Tomičić, treneri mlađih selekcija Marko Mrđenović i Miodrag Kragojević te prof. Marina Falamić uz neizostavnu glasnu podršku brojnih posjetitelja.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još

Učitavanje...