14 velikih odličja za KBK “Impact” Našice!

Dana 30.10.2021. KBK “Impact” nastupio je na međunarodnom kickboxing turniru Kutina open. Na natjecanju si nastupili u dvije discipline – light contact i kick light s ukupno 13 natjecatelja i osvojili su 14 odličja.


Na turniru je nastupilo nešto manje od 300 natjecatelja a Impactovci su ostvarili sljedeće rezultate: u light contactu – Neva Žaček srebro, Josip Kramarić broncu i Leonardo Paska broncu. U disciplini kick light – Dorija Žaček srebro, Ester Baričević broncu, Anđela Pratljačić broncu, Emili Baričević srebro, Noa Plemeniti srebro, Jakov Palijan srebro, Borna Pepić srebro, Petar Vanek srebro, Leonardo Paska bronca, Filip Čićek zlato i Josip Žagar zlato. Osvojili su ukupno 2 zlata, 7 srebra i 5 bronci. U ukupnom poretku klubova u kick lightu od 21 kluba KBK “Impact” zauzeo je visoko 3. mjesto.

KBK “Impact” jako je zadovoljan najmlađim natjecateljima

Na velikom medunarodnom turniru klub se vraća s hrpom odličja i moraju napomenuti kako su jako zadovoljan najmlađim natjecateljima – Neva, Dorija i Anđela koje su ponos podmladka našičkog kluba te Josip K., Noa i Jakov kojima su ovo bili prvi mečevi i već su se iskazali. Dok je standardna ekipa  Ester, Emili, Petar, Borna i Leonardo i dalje pokazala vrhunsku formu, a bit će, kako kažu iz kluba, još bolji. Također, velike čestitke Filipu Čičeku i Josipu Žagaru koji su se okitili zlatom i pokazali kako se krvari za klub. Vidi se da KBK “Impact” ima odličnu ekipu od kadeta do seniora i natjecateljski su najbrojniji na turnirima od svih klubova iz istočne Hrvatske, a i odličja govore za sebe.

Stric pivo

Pročitajte još