Mali humanitarci dobili zahvalnicu UNICEF-a “Škole za Afriku”

 

Mali humanitarci i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice dobili su iz ureda UNICEF-a zahvalnicu za projekt „Škole za Afriku“ u školskoj godini 2021./2022. U ovom projektu Mali humanitarci sudjeluju već 14 godina.

Učenici su novčanim sredstvima pomogli siromašnoj djeci Madagaskara, sudjelujući u humanitarnoj prodajnoj akciji povodom festivala Dani slavonske šume, prikupljajući dobrovoljne priloge i sudjelujući u školskom projektu Razredna kasica – Škole za Afriku. Mali humanitarci uplatili su skromnih 300 kuna te time barem malo pomogli siromašnoj djeci za izgradnju manjeg dijela škole, sanitarnih čvorova, kupnju knjiga, školskog pribora i klupa.

ZAHVALNICA

Ured UNICEF-a za Hrvatsku zahvaljuje OŠ kralja Tomislava Našice na sudjelovanju u UNICEF-ovu humanitarno – edukativnom programu Škole za Afriku u školskoj i pedagoškoj godini 2021./2022.Provedenim programskim aktivnostima učinili ste mnogo – pridonijeli stvaranju obrazovnih mogućnosti za djecu Madagaskara i širili solidarnost u našoj zemlji.

Hvala što se zalažete za zaštitu prava najranjivije djece i stvarate bolji svijet za njihovo odrastanje!

Pročitajte još